Yritystarina

Yritystarina

Chilitin synty

Alkuvuodesta 2010 pöydässä oli osaajia moneksi, kaikilla pitkä kokemus IT-maailmasta. Tavoitteena oli keskittää voimat hyvään asiakaspalveluun ja vahvaan teknologiaosaamiseen, koska tiedossa oli, että asiakkaat sitä toivovat. Kaikki muu oli selvää, mutta yritykseltä puuttui vielä nimi. Joku piirsi paperille chilipippurin. Chilipippuri on tulinen ja täynnä oikeaa asennetta. Chilin kaareva muoto edusti uusinta teknologiaosaamista ja joustavaa asiakaspalveluasennetta. Mitä enemmän ajatusta pyöriteltiin, sitä paremmalta se tuntui. Näin yritys sai nimekseen Chilit!

G7 Datan synty

Samaan aikaan 2010 vuoden alkupuolella rakennettiin seitsemän ICT-ammattilaisen toimesta IT-alan yritystä samankaltaisella palveluidealla ja -asenteella tavoitteenaan vastata ketterästi asiakkaiden asettamiin haasteisiin. ICT-alan ammattilaisista koostuva joukko ryhtyi palvelemaan asiakkaita rennolla asenteella, mutta jämäkän ammattimaisesti G7 Data Oy -nimellä.

Chilitin palvelut

Chilitin ratkaisumenu koostui asiantuntijapalveluista, ohjelmistolisensseistä ja laitteista. Tavoitteena oli, että uusimpien ratkaisujen toimittajana Chilit kulkisi etujoukoissa mielellään muutama askel kilpailijoitaan edellä. Samalla otettiin tavallaan yksi askel taaksepäin; takaisin henkilökohtaiseen palveluun, jota tiedettiin asiakkaiden kaipaavan. Tuolle pohjalle rakennettiin IT-palvelukonseptia, joka tarjoaa erinomaista palvelua oikealla asenteella ilman turhaa byrokratiaa ja tuskastuttavaa palveluhierarkiaa. Toisin sanoen IT-palveluita jatkuvalla palveluasenteella. Sitä viestiä lähdettiin viemään asiakkaille ja se upposi.

G7 Datan palvelut

G7 Datan palvelukirjo koostui laitehankinnoista konesalipalveluihin ja haastaviin projekteihin. Palvelukonseptin pohjana oli vahva osaaminen ja mutkaton palvelu. Avoin ja sujuva yhteistyö niin asiakkaan kanssa kuin henkilöstön kesken oli yhtenä toiminnan peruspilareista. Tavoitteena oli olla asiantunteva ja helposti lähestyttävä toimija, jonka kanssa on mielekästä asioida. Tällä konseptilla tulosta syntyi.

Yhteinen tarina alkaa

Vuonna 2016 kotimainen pääomasijoittaja Sentica Partners etsi sopivia IT-alan yrityksiä sijoituskohteekseen. G7 Data ja Chilit erottautuivat joukosta samankaltaisella työnteon asenteella, hyvällä asiakaspalautteella sekä toinen toistaan täydentävällä palveluvalikoimalla ja asiakaskunnalla. Molemmat yhtiöt olivat kasvaneet reippaasti noin 15 miljoonan euron liikevaihtoon. Yhtiöjärjestelyt toteutettiin kesällä 2016. Uuden yhtiön toimitusjohtajaksi valittiin G7 Datan entinen toimitusjohtaja Kimmo Juuti ja nimeksi päätettiin Chilit Oy.

Uusi Chilit

Uusi Chilit vastaa päivittäin yli 100 erilaisen asiakkaan moninaisiin IT-tarpeisiin. Yli 60 hengen osaajajoukon asiakaslähtöinen ote erottaa meidät kilpailijoistamme joka ikinen päivä.  Yhtiön palveluvalikoimaan kuuluvat Limetti-ohjelmistolisenssipalvelut™, Paprika IT-infrapalvelut™ ja Pikantti IT-elinkaaripalvelut™. Yhtiön taustalla pääomistajana on Sentica Partners 56 % osuudella ja 44 % omistaa uuden yhtiön avainhenkilöt.

Kustannussäästöjä ja parempaa IT-arkea

Chilitin pääasiallisia asiakkaita ovat monet kasvuyritykset, järjestöt, keskisuuret yritykset sekä ohjelmistolisenssien saralla myös isot kotimaiset yhtiöt. Kaikki asiakkaamme arvostavat osaamistamme ja asennettamme. He osaavat myös vaatia enemmän ja haastavat meitä jatkuvasti etsimään uusia toimintamalleja ja parempia ratkaisuja. Me vastaamme haasteisiin, koska osaamme, ehdimme ja uskallamme niihin vastata. Emme tyydy tavalliseen, vaan kehitämme aina uusia makuelämyksiä asiakkaillemme toimialaan ja yhtiön kokoon sopivina. Konkreettisesti asiakkaamme saavat meiltä parempaa it-arkea. Useinmiten pystymme myös osoittamaan yhteistyöstä suorat kustannussäästöt. Voimme kehittää yhdessä asiakaan IT-riskien hallintaa ja ajoittain asiakkaamme voi saada yhteistyön myötä jopa kilpailuetua. Kiinnostuitko? Laita alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta viestiä ja otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

Chilitissä on loistava jälkimaku – tutustu tarkemmin meihin asiakasreferenssiemme kautta.

Chilit yritystarina

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mikä palvelu vastaa parhaiten teidän yrityksenne tarpeita!

Jätä yhteydenottopyyntö

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki

Jätä yhteydenottopyyntö

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki