Asiakaslupaus

Asiakaslupaus

Asiakaslupauksemme pohjautuu arvoihimme sekä yritystä perustettaessa määritettyyn palvelu-ideologiaan. Lue yritystarinamme.

Olemme johtaneet asiakaslupauksemme arvojemme perusteella seuraavasti:

Tuotamme IT-palveluita, joita muut eivät osaa, ehdi tai uskalla tuottaa!

Varmistamme, että asiakkaamme saavat katetta asiakaslupauksellemme. Tämän takia asiakasvastaavamme toimivat aktiivisessa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja pyytävät palautetta palveluistamme. Palaute huomioidaan palveluidemme kehittämisessä mahdollisimman nopeasti. Teemme säännöllisesti asiakaskyselyitä ja Chilit Pitopalvelut™ -asiakkaillemme järjestetään vähintään kerran vuodessa Chilit Kokkikoulu™, jossa kerätään palautetta ja keskustellaan avoimesti, kuinka voisimme parantaa palveluidemme sisältöä.

Lyhyesti sanottuna Chilit osaa, ehtii ja uskaltaa. Se mitä kukin verbi konkreettisemmin tarkoittaa asiakkaillemme, on avattu alla.

 

Asiakaslupaus

Osaa

Saat meiltä kokonaisen tiimin IT-ammattilaisia yhden henkilön sijaan toimintojesi vahvistukseksi. Tiedät ensimmäisten joukossa IT-alan muutokset ja hyödyt tuoreeltaan uusimmasta teknologiasta.

Ehtii

Voit olla huoleti arjen asioiden hoitumisen osalta, sillä konseptoitu toimintamallimme ja aktiivinen palveluasenteemme takaavat sinulle toimivan arjen. Autamme myös uusia asiakkaita tilanteissa, joissa muut eivät osaa, ehdi tai uskalla auttaa.

Uskaltaa

Ennakointi on helpompaa, sillä saat meiltä rehellisen näkemyksen tulevaisuudesta ja sen vaikutuksista yritykseesi. Annamme tukea myös kustannustehokkuuden sekä toimintatapojen parantamiseen. Uudet asiakkaat saavat testata palveluitamme ja arjen sujuvuutta kanssamme riskittömästi, sillä tiedämme ratkaisuidemme toimivan.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mikä palvelu vastaa parhaiten teidän yrityksenne tarpeita!

Jätä yhteydenottopyyntö

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki

Jätä yhteydenottopyyntö

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki