Arvot

Arvot

Yrityksemme arvot ohjaavat valintoja ja päätöksiä, joita jokainen chilitläinen tekee arjessa. Ne muodostavat yrityskulttuurimme ytimen ja ovat kaikkien vastuulla. Arvot toimivat myös johtamisen apuvälineinä. Arvomme ovat uniikit, eikä muilla ole samanlaisia. Arvojemme toteutumista arvioivat asiakkaamme, henkilöstömme, omistajat, kilpailijat, yhteistyökumppanit, viranomaiset ja jopa suuri yleisö.

chilit_ikoni_osaa

Osaamme

Me Chilitissä osaamme ja haluamme tehdä asiat asiakkaallemme helpoksi. Osaamme asettua asiakkaan asemaan ja mietimme aina parhaan toimivan kokonaisuuden. Kehitämme osaamistamme ja palveluvalikoimaamme, jotta asiakkaamme saavat ratkaisut vaativimpiinkin tarpeisiin. Pidämme huolta osaamisemme ylläpidosta, jotta asiakkaamme voi luottaa saavansa meiltä uusimman teknologian ja osaamisen omaksi hyödykseen.

chilit_ikoni_ehtii

Ehdimme

Kaikki asiakkaat ovat meille tärkeitä. Meille palvelu ei ole pakollinen paha, vaan olemme läsnä ja mieluummin ennemmin kuin myöhemmin tavoitettavissa. Parhaiten onnistumme silloin, kun asiakas saa vastauksen ennen kuin hän ehtii edes kysyä. Ehdimme huolehtimaan asiakkaastamme ennen kuin hän joutuu kysymään.

chilit_ikoni_uskaltaa

Uskallamme

Ennakoimme asiakkaidemme tulevaisuutta oma-aloitteisesti ja pyrimme auttamaan asiakasta parantamaan hänen kustannustehokkuuttaan, vaikka lyhyellä aikavälillä se vaikuttaisi negatiivisesti meidän liikevaihtoon. Kerromme asiakkaallemme aina rehellisen näkemyksen tulevaisuudesta ja sen vaikutuksista hänen yritykseensä. Olemme luotettavia ja suosituksemme perustuvat osaamiseemme.

Uusille asiakkaillemme tarjoamme mahdollisuuden testata palveluitamme ja arjen sujuvuutta kanssamme riskittömästi, sillä tiedämme ratkaisuidemme ja palveluidemme toimivan.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mikä palvelu vastaa parhaiten teidän yrityksenne tarpeita!

Jätä yhteydenottopyyntö

* Pakollinen kenttä
Please leave this field empty.

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki

Jätä yhteydenottopyyntö

* Pakollinen kenttä
Please leave this field empty.

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki