Arvot

Arvot

Yrityksemme arvot ohjaavat valintoja ja päätöksiä, joita jokainen chilitläinen tekee arjessa. Ne muodostavat yrityskulttuurimme ytimen ja ovat kaikkien vastuulla. Arvot toimivat myös johtamisen apuvälineinä. Arvomme ovat uniikit, eikä muilla ole samanlaisia. Arvojemme toteutumista arvioivat asiakkaamme, henkilöstömme, omistajat, kilpailijat, yhteistyökumppanit, viranomaiset ja jopa suuri yleisö.

chilit_ikoni_osaa

Osaamme

Me Chilitissä osaamme ja haluamme tehdä asiat asiakkaalle helpoksi. Osaamme asettua asiakkaan asemaan ja mietimme aina parhaan toimivan kokonaisuuden. Kehitämme osaamistamme ja palveluvalikoimaamme, jotta asiakkaamme saavat ratkaisut vaativimpiinkin tarpeisiin. Pidämme huolta osaamisemme ylläpidosta, jotta voimme tarjota asiakkaillemme uusinta tietoa ja teknologiaa.

chilit_ikoni_ehtii

Ehdimme

Meille palvelu ei ole pakollinen paha, vaan olemme läsnä ja kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita. Onnistumme, kun asiakas saa vastauksen ennen kuin hän ehtii edes esittää kysymystä.

chilit_ikoni_uskaltaa

Uskallamme

Ennakointi on helpompaa, sillä saat meiltä rehellisen näkemyksen tulevaisuudesta ja sen vaikutuksista yritykseesi. Annamme tukea myös kustannustehokkuuden sekä toimintatapojen parantamiseen. Olemme luotettavia ja suositukset perustuvat osaamiseemme.

Uudet asiakkaat saavat testata palveluitamme ja arjen sujuvuutta kanssamme riskittömästi, sillä tiedämme ratkaisuidemme toimivan.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mikä palvelu vastaa parhaiten teidän yrityksenne tarpeita!

Jätä yhteydenottopyyntö

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki

Jätä yhteydenottopyyntö

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki