eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Windows Autopilot on paras palvelu uuden työaseman käyttöönottoon

Windows Autopilot on paras palvelu uuden työaseman käyttöönottoon

Windows Autopilot on palvelu, jonka avulla modernisoidaan uusien Windows 10 -työasemien käyttöönotto. Palvelun avustuksella käyttäjä tekee työaseman käyttöönoton itse täsmälleen samalla tavoin, kuin uuden älypuhelimen käyttöönoton, joka on kaikille tuttu toimenpide. Työasemien käyttöönotossa hyödynnetään työasemaan esiasennettua käyttöjärjestelmää ja ajureita, joten yritys voi luopua vanhasta image-pohjaisesta asennusjärjestelmästä ja sen säännöllisestä ylläpidosta.

Windows Autopilot hyödyntää pilvipohjaisia Azure AD Premium P1 ja Intune-palveluja, jotka tuovat käyttäjälle mahdollisuuden työaseman käyttöönottoon itsepalveluna. Käyttäjä vastaa käyttöönoton aikana neljään asiaan (Windowsin kieli, näppäimistön kieli, verkkoyhteys ja Office 365 -käyttäjätunnus ja salasana), jonka jälkeen työasemaan toimitetaan yrityksen määrittelemät asetukset, päivitykset ja sovellukset. Lopputuloksena on käyttövalmis työasema, joka on täysin yrityksen hallinnassa, ajan tasalla ja turvallinen käyttää. Tarvittaessa työasema voidaan palauttaa tehdasasetuksille, jonka jälkeen se voidaan siirtää esimerkiksi toiselle käyttäjälle, joka ottaa työaseman käyttöön palvelun avustuksella.

Lopputuloksena Intunella voidaan hallita kaikki yrityksen työasemat, tabletit ja mobiililaitteet. Azure AD Premium P1 mahdollistaa kertakirjautumisen, salasanan nollauksen itsepalveluna, käyttäjän vahvan todennuksen ja ehdollisen pääsyn yrityksen tarjoamiin palveluihin. Microsoftin mukaan käyttäjän vahvalla todennuksella voidaan estää 99,9 prosenttia kaikista Office 365 -tunnusten väärinkäytöksistä.

Kaikki tärkeimmät laitevalmistajat (Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Panasonic ja Microsoft) tukevat Windows Autopilotia ja siirtävät työasemakohtaisen laitetunnisteen palveluun laitteen tilauksen yhteydessä.

Chilit on tehnyt asiakkailleen Windows Autopilotin käyttöönottoja alkuvuodesta 2018 lähtien. Referenssi löytyy sivuiltamme.

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!