eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Windows 7 tuki päättymässä

Windows 7 tuki päättymässä

Jokaisella Windows-tuotteella on oma elinkaarensa. Elinkaari alkaa julkaisusta ja päättyy siihen, kun tuotetta ei enää päivitetä tai tueta. Tässä vaiheessa tuote muuttuu lähinnä potentiaaliseksi roskapostin lähetyskoneeksi. Työasemien Windows-tuotteista vanhenemisvuorossa on seuraavaksi Windows 7, jonka tuki päättyy 14.1.2020 eli tasan vuoden päästä.

Netmarketshare.com -sivuston mukaan Windows 7 -käyttöjärjestelmää, kuitenkin löytyy vielä 37% työasemia. Päivitettävää siis löytyy ja työt tulee aloittaa pikimmiten. Olemme päivittäneet viimeisen 3,5 vuoden aikana lukemattomia määriä työasemaympäristöjä moderneiksi Windows 10 -ympäristöiksi kehittämämme 10 Pientä -käyttöönottomallin avulla, niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Windows 10:n oikein tehty käyttöönotto sisältää seuraavat 10 askelta:

  1. Testaus
  2. Kartoitus
  3. Hallinta
  4. Suunnittelu
  5. Selaimet
  6. Sovellukset
  7. Asennuspaketti
  8. Pilotointi
  9. Käyttöönotto
  10. Lisämausteet

Modernissa työympäristössä hyödynnetään Windows 10 -työasemien, sovellusten, asetusten ja päivitysten toimittamisessa Microsoftin pilvipohjaisia palveluita, kuten Azure AD:ta, Intunea, Windows AutoPilotia, Enterprise State Roamingia ja Windows Analyticsia. Käyttäjät hakevat itse tarvitsemansa sovellukset oman yrityksen sovelluskaupasta ja tallentavat tehdyt dokumentit SharePoint Onlineen ja OneDrive for Businekseen, joista ne saadaan hallitusti oman tiimin käyttöön.

Yhteydenpito talon sisällä ja ulkopuolella hoidetaan Teamsin avulla. Päätelaitteiden tietoturvaa lisätään Enterprise Mobility + Security -paketin sisältämillä palveluilla. Työasemaympäristön käytettävyyttä mitataan suomalaisen Applixuren pilvipalvelulla. Lopputuloksena on ympäristö, joka toimii siellä, missä käyttäjät ovat.

Listaltamme löytyy myös suosittu Windows 10 Pitopalvelu, jolla varmistetaan työasemaympäristön ajantasaisuus, käytettävyys ja turvallisuus jatkuvan ylläpitopalvelun avulla. Palvelu mahdollistaa modernin työnteon missä tahansa, milloin tahansa ja minkä tahansa verkkoyhteyden yli. Turvallisesti.

Mikäli työasemaympäristönne kaipaa päivitystä tai huolenpitoa, niin ota yhteyttä!

Lupaamme, että olet jälkeenpäin tyytyväinen, ettet pyytänyt tarjousta mistään muualta. Käy kuuntelemassa Talent Vectian IT-johtaja Marko Nukarisen kokemuksia Windows 10 -työasemien käyttöönotosta Windows AutoPilotin avulla.

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

 
Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!