eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Vanha Chilit ja G7 Data sulautuvat entistäkin tulisemmaksi Chilitiksi

Vanha Chilit ja G7 Data sulautuvat entistäkin tulisemmaksi Chilitiksi

Chilit Oy:n ja G7 Data Oy:n yhdistyessä IT-alalle on muodostumassa uusi merkittävä toimija, jonka tavoitteena on palvella entistä laajempaa asiakaskuntaa monipuolisten IT-ratkaisuiden ja -palveluiden avulla. Uusi yhtiö, johon kumpikin yritys sulautetaan, on nimetty Chilit Oy:ksi ja yhtiö aloittaa toimintansa 1.10.2016.

Nimipäätös syntyi henkilöstön nimikilpailun tuloksena sekä taloudellisten realiteettien perusteella. Henkilöstölle kesäkuussa julkaistun nimikilpailun satoa olivat monet tulisen vauhdikkaat IT-alkuiset ja -loppuiset nimet, mutta moni oli myös päätynyt ehdottamaan mukaelmia Chilitin ja G7 Datan yhdistelmästä.

Uuden yhtiön toimitusjohtaja Kimmo Juuti kommentoi: ”Mielenkiintoista oli huomata, että myös monet g7datalaiset olivat tavalla tai toisella Chilitin nimen säilyttämisen kannalla ja perusteluina olivat mm, että se ei sekoitu muiden toimijoiden nimeen/nimiin tai, että Chilit Oy on jo niin hyvin brändätty palveluineen, että sitä kannattaa jatkossakin ylläpitää ja kehittää.”

Taloudellisena faktana oli se, että Chilit on tehnyt pitkään systemaattista brändin rakentamista, joten tämä työ on järkevää hyödyntää uuden yhtiön eduksi. Eräs henkilöstön edustaja kommentoikin: ”Täysin uusi nimi ja sen brändäys veisi hurjasti aikaa ja resursseja, nyt voitaisiin keskittyä vain kehittymiseen ja laajentamiseen.”

Sulautumisen myötä positiiviselle kasvu-uralle

Yhtiöiden toisiaan täydentävät palvelutarjonta ja asiakaslähtöiset toimintatavat luovat edellytykset vahvalle kasvulle. ”Asiakkaamme ovat ottaneet yhdistymistiedon myönteisesti vastaan ja ristiinmyynnin ansiosta olemme jo päässeet positiiviselle kasvukäyrälle”, toteaa uuden Chilitin toimitusjohtaja Kimmo Juuti. Hän jatkaa: ”Nyt on tärkeää saada yhdistymisen peruspalikat paikalleen ja teemme sen osalta kaikilla osa-alueilla paljon töitä. Onneksi henkilöstömme on ollut lähes poikkeuksetta innoissaan yhdistymisestä, joten oma-aloitteinen kehittäminen mahdollistaa nopean etenemisen.”

Johtoryhmä on nimitetty

G7 Datan ja ns. vanhan Chilitin avainhenkilöt jatkavat uuden yhtiön merkittävinä vähemmistöosakkaina sekä avainrooleissa. Chilit Oy:n johtoryhmään kuuluvat jatkossa: toimitusjohtaja Kimmo Juuti, myyntijohtaja Peter Rapp, integraatiosta vastaava Timo Lipiäinen, liiketoimintajohtajat Jukka-Pekka Laurila (ohjelmistolisenssipalvelut), Mika Karpala (IT-infrapalvelut) ja Mika Huhtiniemi (työasema- ja projektipalvelut).

 

Lisätietoja: Uuden Chilit Oy:n toimitusjohtaja, Kimmo Juuti, p. 040 835 5833, kimmo.juuti@g7data.fi

Chilit Oy perustettiin 2010 rakkaudesta IT-alaan ja asiakaspalveluun. Tuotamme IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut käyttäjän taskusta konesaliin. Meillä on yhteensä 40 pippurista työntekijää Espoossa ja Turussa. Yhtiön liikevaihto oli 14,5 miljoonaa euroa vuonna 2015. Chilitin omistavat yrityksen työntekijät. www.chilit.fi

G7 Data Oy on tietotekniikkaratkaisuja sekä asiantuntijapalveluita tarjoava suomalainen ICT-palveluyritys, joka vastaa ketterästi asiakkaidensa asettamiin haasteisiin. Lyhytnäköisten ratkaisujen sijaan katsomme pidemmälle ja tarjoamme ratkaisuja, jotka säästävät aidosti asiakkaidemme resursseja ja tukevat heidän toimintoja vuosienkin jälkeen. Vakavaraisessa ja työntekijöidensä omistamassa yhtiössä työskentelee 25 osaavaa asiantuntijaa. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2015 15 miljoonaa euroa. www.g7data.fi

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!