Chilit voitti tavoitellut Veeam Softwaren palkinnot liiketoiminnan jatkuvuusratkaisuillaan

Chilit on voittanut kaksi tavoitelluinta palkintoa Veeam Softwaren vuosittain järjestämässä Suomen kumppanikilpailussa. Chilit oli vuonna 2016 sekä eniten Veeam Software liiketoimintaa kasvattava kumppani että asiakkaiden parhaammaksi valitsema ratkaisukumppani. Palkintoja tavoittelivat kaikki Suomen johtavat ICT-infratoimittajat, joten kilpailu oli erittäin kovatasoinen.

”Liiketoiminnan jatkuvuusratkaisuilla turvaamme asiakkaiden tiedon saatavuuden myös kriittisissä tilanteissa, ja pystymme varmistamaan asiakkaillemme nopean palautumisen kriisitilanteissa. Liiketoiminnan jatkuvuusratkaisut on tärkeä fokusalueemme, ja olemme erittäin kiitollisia saamastamme tunnustuksesta ja menestyksestämme. Erityisesti mieltämme lämmittää, että loppuasiakkaamme ovat valinneet meidät osaavimmaksi kumppanikseen. Tämä on osoitus siitä, että olemme onnistuneet ylittämään asiakkaidemme odotukset”, kertoo ICT-infrapalveluista vastaava liiketoimintajohtaja Mika Karpala.

Chilit on menestynyt Veeam Softwaren ratkaisuilla sekä asiakkaan omissa järjestelmätoteutuksissa että palveluna tuotettavissa ratkaisuissa.

”Yhä useampi asiakas tarvitsee nopean palautumiskyvyn ja palvelut, jotka turvaavat liiketoiminnan jatkuvuuden myös poikkeustilanteissa. Olemme luoneet palvelumallit, jolla yritykset voivat toteuttaa jatkuvuusratkaisut kustannustehokkaasti ja nopeasti, joko kuukausipohjaisena palveluna tai projektityönä. Molemmilla malleilla olemme onnistuneet ja asiakkaamme arvostavat osaamistamme heille kriittisellä aluella. Asiakkainamme on sekä isoja suomalaisia pörssiyrityksiä että pieniä PK-yrityksiä. Kaikilla on kuitenkin samat tarpeet; turvata oma liiketoiminta.”

  • Veeam Software on markkinoiden johtava käytettävyysratkaisuiden toimittaja.
  • Chilit Oy on Veeam Softwaren Gold –kumppani.
  • Lisätietoa ratkaisuista Mika Karpala, mika.karpala at chilit.fi, 040 57 22 634

Kuvassa palkintoa luovuttamassa Veeam Software:lta Tommi Heinonen ja Erkko Skantz. Palkinnon vastaanotti Chilitin puolesta Mika Karpala.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mikä palvelu vastaa parhaiten teidän yrityksenne tarpeita!

Jätä yhteydenottopyyntö

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki

Jätä yhteydenottopyyntö

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki