eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Totuuksia Microsoft 365 Busineksesta

Totuuksia Microsoft 365 Busineksesta

50% enemmän aikaa käytetään yhdessä tekemiseen ja yhteydenpitoon (Harvard Business Review)

Kattava pilvipalveluiden hyödyntäminen tehostaa liikkuvaa työskentelyä, tuottavuutta sekä yhteydenpitoa. On-prem-arkkitehtuurista luopuminen tai sen minimointi vähentää myös huomattavasti IT:n ylläpitokuluja.

Office 365 on vain yksi pieni osa laajaa Microsoft 365 Business -alustaa. Kattavampaan ratkaisuun siirtyminen tuo yritykselle huomattavasti uusia mahdollisuuksia. Workforce Forecastin tutkimus kertoo, että nykypäivänä 37% maailman työvoimasta on liikkuvaa ja mobiilia. On siis hienoa, että Microsoft 365 Business tarjoaa yrityksille mahdollisuuden laitteiden hallintaan yhdestä paikasta. Tilanteessa, jossa PC tai mobiililaite katoaa, yrityksen tärkeät tiedot on mahdollista poistaa laitteesta etähallinnan avulla. Laitteet pysyvät myös kokoajan ajantasalla. Microsoft 365 Business tuo nimittäin automaattisesti Officen viimeisimmän version laitteeseen.

43% kyberhyökkäyksistä kohdistuu pk-yrityksiin (Small Business Trends)

Monen yrityksen tiedot eivät ole riittävässä suojassa ja niihin kohdistuu paljon erilaisia riskejä. Microsoft 365 Business tarjoaa kattavan tietoturvan, joka suojaa arkaluontoisia tietoja monilta uhkilta. Yrityksen asiakastiedot pysyvät aina salassa PC:issä sekä mobiililaitteissa. Microsoft 365 Business tuo mahdollisuuden tietojen poistamiseen kadonneista tai varastetuista laitteista. Sensitiiviset yritystiedot voidaan poistaa myös entisten työntekijöiden laitteista. Yhtenäisen tietoturvakäytönnön pitäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Windows 10 Busineksen ominaisuudet täydentävät Windows 10 Pro:ta, mutta eivät korvaa sitä

On tärkeää huomata, että Windows 10 Pro:n ja Windows 10 Business -versioiden välillä on huomattavia eroavaisuuksia. Windows 10 Pro on yksittäisten laitteiden käyttöjärjestelmä, kun taas Windows 10 Business on pilvipalveluiden muodostama kokonaisuus. Nämä palvelut ja laitehallintaominaisuudet täydentävät Windows 10 Pro:ta, mutta eivät korvaa sitä. Windows 7/8/8.1 Pro -käyttäjät voivat päivittää laitteensa Windows 10 Pro:hon Microsoft 365 Business -pakettiin kuuluvan Windows 10 Business -version avulla. Windows 10 Business tuo kokoelman uusia ominaisuuksia laitteisiin. Keskitetty laitehallinta ja tietoturvakontrollit ovat hyviä esimerkkejä näistä ominaisuuksista. Helppoa ja nopeaa laitteiden käyttöönottoa Windows 10 Autopilotin avulla ei myöskään kannata unohtaa.

99% yritysten käyttämistä sovelluksista sopivat yhteen Windows 10:n kanssa

Windows 10 Pro -versioon siirtyminen kannattaisi jo pelkkien tietoturvaominaisuuksien puolesta. Kyseessä on tietoturvallisin Windows ikinä, joka auttaa suojaamaan yrityksiä tietoturvauhkilta. Suurin osa yritysten käyttämistä sovelluksista on täysin yhteensopivia Windows 10:n kanssa, joka tekee päivityksestä todella suoraviivaisen.

Yrityksen ei tarvitse maksaa Windows 10 Pro:sta uudelleen siirtyessään Microsoft 365 Business -palvelun käyttäjäksi. Jos yrityksellä on jo käytössään Windows 10 Pro -lisenssit, niin Microsoft 365 Business tarjoaa tähän päivityksen ilmaiseksi. Yritys tarvitsee joka tapauksessa Windows 10 Pro:n käyttääkseen Windows 10 Business palvelua.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin:

 

 

 

 

 

 

 

 

Lähde: Microsoft 365 under the hood: How to configure, deploy, and manage in your organization

Kiinnostuitko?

Mika Huhtiniemi
mika.huhtiniemi@chilit.fi
040 195 0022

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!