REKRY: OSAAVA, EHTIVÄ JA USKALTAVA SALES MANAGER, ULKOISTUSPALVELUT

– PAIKKA TÄYTETTY –

Kasvava asiakaskuntamme kaipaa ja suorastaan vaatii lisää pippurisia osaajia, jotka haluavat olla mukana tuottamassa markkinoiden parasta asiakaskokemusta! Toimitamme asiakkaillemme palveluita, joita kukaan muu ei Osaa, Ehdi tai Uskalla tuottaa. Kalenterimme ovat täynnä asiakaskohtaamisia ja palvelutilanteita, koska ymmärrämme kuka palkkamme maksaa. Kaikkea emme kuitenkaan Ehdi, Osaa tai Uskalla nykyisellä porukalla tehdä, joten etsimme hyviä uusia työkavereita yllättämään asiakkaamme pippurisesti.

OSAAVA, EHTIVÄ JA USKALTAVA SALES MANAGER, ULKOISTUSPALVELUT

Asiakkaamme etsivät yhä useammin kumppania, joka pystyy hoitamaan koko heidän ICT-ympäristönsä ulkoistettuna palveluna. Meillä on tarjota valmiit palvelumallit, jotka on hiottu vuosien aikana aina vain toimivammaksi. Etsimme joukkoomme myyjää, jolla on jo näyttöä ulkoistuspalveluiden menestyksellisestä myynnistä.

Tehtävänäsi on vakuuttaa asiakas ulkoistusten eduista, ja teetkin sen kilpailijoitasi paremmin. Ymmärrät myös kenen kanssa pitää asiasta keskustella ja miten. Pystyt esittämään sekä taloudelliset, että toiminnalliset perusteet päättäjille ja olet perin vakuuttava asiantuntija.

Näitä palveluita tuotamme jo kymmenille asiakkaillemme, joten tästä on hyvä lähteä hakemaan kovaa kasvua. Tulet olemaan avainhenkilö tässä tavoitteessamme. Valmis tämä maailma ei ole ja me emme valmiiksi halua tullakaan. Jos asiat voi tehdä paremmin, teemme nopeita ratkaisuja kehittyäksemme.

Tarjoamme palkkamallin, joka perustuu kiinteään kuukausipalkkaan ja tuloksiin sidottuun provisioon. Ansaintamahdollisuudet ovat erinomaiset erinomaiselle myyjälle. Paikkoja on avoinna sekä Helsingin ja Turun toimipisteissämme. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:n tai LinkedIn-profiilin kera osoitteeseen rekry@chilit.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Huhtiniemi: mika.huhtiniemi@chilit.fi, 040 1950 022

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mikä palvelu vastaa parhaiten teidän yrityksenne tarpeita!

Jätä yhteydenottopyyntö

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki

Jätä yhteydenottopyyntö

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki