REKRY: PIPPURINEN MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

– PAIKKA TÄYTETTY –

Kasvava asiakaskuntamme kaipaa ja suorastaan vaatii lisää pippurisia osaajia, jotka haluavat olla mukana tuottamassa markkinoiden parasta asiakaskokemusta! Toimitamme asiakkaillemme palveluita, joita kukaan muu ei Osaa, Ehdi tai Uskalla tuottaa. Kalenterimme ovat täynnä asiakaskohtaamisia ja palvelutilanteita, koska ymmärrämme kuka palkkamme maksaa. Kaikkea emme kuitenkaan Ehdi, Osaa tai Uskalla nykyisellä porukalla tehdä, joten etsimme hyviä uusia työkavereita yllättämään asiakkaamme pippurisesti.

PIPPURINEN MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Myyjänä tehtäväsi on luoda asiakkaalle lisäarvoa niin, että he voivat tarvittaessa unohtaa ICT-asiat. Myyntityössä menestyminen vaatii aktiivisuutta, osaamista ja pippurisen lujaa tahtoa kehittyä. Odotamme, että vietät aikasi asiakaskohtaamisissa ja suorastaan janoat päästä taistelemaan kaupoista! Osaaminen näkyy sinussa niin, että ymmärrät laajasti ICT-ratkaisujen periaatteet. Ehdit asiakkaalle kilpailijoitasi aikaisemmin. Uskallat olla rohkea ehdotuksissasi sekä asiakasrajapinnassa, että sisäisesti. Myyjänä olet tavoitteellinen ja haluat olla myyntitilastojemme kärjessä. Sinulta onnistuu kirjallisen materiaalin tuottaminen sekä esiintyminen.

Tarjoamme tulisen ratkaisusalkun sekä toimivat taustaresurssit menestyksellesi. Tukea saat pippurisilta työkavereiltasi, jotka ovat pitkän linjan it-alan asiantuntijoita. Erinomaiset päämiehemme kuten HP, HPE, Dell, Lenovo, Microsoft, Citrix, VMware, Trend Micro, Veeam, WatchGuard sekä Snow Software auttavat sinua onnistumaan. Tulevat asiakkaasi sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla tai Turussa. Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan, myyntiin sidotun bonuksen, nykyaikaisten työkalujen ja autoedun lisäksi mausteikkaan rennon ja mukavan työyhteisön. Palkkakattoa ei ole, tuloksesi määrittelevät ansiosi. Haemme tekijöitä sekä Helsingin ja Turun toimipisteisiimme. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:n tai LinkedIn-profiilin kera osoitteeseen rekry@chilit.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Peter Rapp: peter.rapp@chilit.fi, 050 3536 352.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mikä palvelu vastaa parhaiten teidän yrityksenne tarpeita!

Jätä yhteydenottopyyntö

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki

Jätä yhteydenottopyyntö

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki