REKRY: Myyntiassistentti

– PAIKKA TÄYTETTY –

Kasvava asiakaskuntamme kaipaa ja suorastaan vaatii lisää pippurisia osaajia, jotka haluavat olla mukana tuottamassa markkinoiden parasta asiakaskokemusta! Toimitamme asiakkaillemme palveluita, joita kukaan muu ei Osaa, Ehdi tai Uskalla tuottaa. Kalenterimme ovat täynnä asiakaskohtaamisia ja palvelutilanteita, koska ymmärrämme kuka palkkamme maksaa. Kaikkea emme kuitenkaan Ehdi, Osaa tai Uskalla nykyisellä porukalla tehdä, joten etsimme uusia työkavereita yllättämään asiakkaamme positiivisesti.

Etsimällämme henkilöllä on positiivinen ja palveluhenkinen asenne sekä myynnillinen näkökulma tekemiseen. Katsomme hakijan eduksi englannin kielen taidon, toiminnanohjausjärjestelmien tuntemisen sekä kokemuksen myynnin tuen tehtävistä. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden vastavalmistuneelle tai loppuvaiheen opiskelijalle saada arvokasta työkokemusta oman alansa tehtävistä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Reipas ja oma-aloitteinen työote
  • Asiakaspalveluhenkinen luonne
  • Soveltuva koulutustausta (esim. kaupallinen tai logistiikka)
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Työtehtäviisi kuuluu tilausten vastaanottaminen asiakkailta ja niiden kirjaaminen järjestelmään. Lisäksi teet ostotilaukset toimittajille ja valvot toimitusten kulkua suoraan asiakkaalle tai omaan varastoomme. Tehtävään annetaan perehdytys ja tulet työskentelemään kokeneessa ja mukavassa tiimissä. Tehtävä sopii sinulle, joka haluat työskennellä monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa.

  • Myyntitilausten käsittely ja seuranta
  • Ostotilausten tekeminen ja niihin liittyvä logistiikka
  • Muut logistiset ja hallinnolliset tehtävät

Työpaikkanasi toimii Helsingin toimipisteemme. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi pikimmiten osoitteeseen rekry@chilit.fi.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mikä palvelu vastaa parhaiten teidän yrityksenne tarpeita!

Jätä yhteydenottopyyntö

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki

Jätä yhteydenottopyyntö

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki