eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Täyden palvelun IT-talo Chilit aloittaa yhteistyön Applixuren kanssa

Täyden palvelun IT-talo Chilit aloittaa yhteistyön Applixuren kanssa

Tänään julkistettavan yhteistyön myötä IT-palveluntarjoaja Chilit ottaa Applixuren työasemista sekä niihin asennetuista sovelluksista telemetriatietoa tuottavan pilvipalvelun osaksi tarjontaansa. Applixure auttaa Chilitiä havaitsemaan asiakasympäristöissä esiintyviä poikkeavuuksia, toiminnallisia virheitä ja suorituskykyongelmia sekä toimimaan proaktiivisesti, ennakoimaan ongelmatilanteita ja tietoturvapuutteita. Palvelun avulla ongelmiin päästään kiinni ennen kuin ne varsinaisesti alkavat haitata loppukäyttäjien tuottavaa työtä.

Kun työasemaympäristön kunto ja nykytila ovat helposti molempien tarkistettavissa, voivat palveluntarjoaja ja asiakas sopia ylläpitoon liittyvistä asioista yhdessä, hyvissä ajoin ja luotettavaan sekä puolueettomaan faktatietoon perustuen.

”Kehitämme jatkuvasti IT-palveluitamme. Applixuren avulla asiantuntijamme ja ratkaisumyyntimme osaavat proaktiivisesti laatia asiakkaille konkreettisia työasemaympäristön korjaus- ja kehityssuunnitelmia sekä toimenpide-ehdotuksia.” Kertoo Chilitin Pikantti IT-elinkaaripalvelupalveluista vastaava liiketoimintajohtaja Mika Huhtiniemi.

Läpinäkyvyydestä ja jatkuvasta mittaamisesta on tullut nykyaikaisen IT-palvelutarjonnan kulmakivi.

” Chilitin toiminta palveluntuotannossa on avointa ja läpinäkyvää. Yhteistyö Applixuren kanssa tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden seurata reaaliaikaisesti omien työasemaympäristöjensä toiminnallisuutta. Tällaisen työasemapalvelun kautta pääsemme haastamaan myös itsemme tarjoamaan parempaa laatua päivästä toiseen.” Huhtiniemi jatkaa.

”Tarjoamme palveluntarjoajille mahdollisuuden uudenlaiseen, avoimempaan dialogiin asiakkaiden kanssa. Kilpailluilla markkinoilla peräänkuulutetaan asiakaslähtöisyyttä. Työasemista saatavan informaation hyödyntäminen konkreettisella tavalla on hyvä keino erottautua ja syventää asiakassuhdetta” toteaa Applixuren Suomen myynnistä vastaava Paavo Huhtanen.

Chilit Oy

Chilit Oy on syntynyt rakkaudesta IT-alaan ja asiakaspalveluun. Tuotamme IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Meillä on yhteensä 60 asiansa osaavaa tekijää Helsingissä ja Turussa. Kuluvan vuoden liikevaihdon arvioidaan yltävän 38 miljoonaan euroon. Chilitin taustalla on kotimainen sijoitusyhtiö Sentica Partners (56 %) yhdessä yhtiön avainhenkilöiden (44 %) kanssa.

Lisätietoja Mika Huhtiniemi, mika.huhtiniemi ät chilit.fi, 040 195 0022

Applixure Oy

Applixure on yritysten digitaalisten työvälineiden telemetriaan ja analytiikkaan keskittynyt ohjelmistoyritys. Yhtiö on kehittänyt älykkään, pilvipalveluna tarjottavan alustan tietokoneiden, päätelaitteiden ja sovellusten telemetriatietojen analysointiin ja raportointiin. Applixure toimii läheisessä yhteistyössä IT-palveluntarjoajien ja kansainvälisten ohjelmistotalojen kanssa ja auttaa yrityksiä parantamaan työntekijöiden tuottavuutta, käyttökokemusta, tehokkuutta ja tietoturvaa. Lisätietoja Paavo Huhtanen, paavo ät applixure.com, 040 743 3457

 

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!