eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Skype on dead! Long live to Teams!

Skype on dead! Long live to Teams!

Microsoft Teams yhdistää kaikki Office 365:n toiminnot kuten Wordin, Excelin, PowerPointin, SharePointin, OneNoten ja Power BI:n laajasti ja syvällisesti. Teams on todellinen ryhmätyön keskittymä, joka kokoaa ihmiset, keskustelut ja kaikki tarvittavat työkalut samaan paikkaan yhteistyön helpottamiseksi. Alusta tarjoaa ennen kaikkea modernin keskustelukokemuksen nykypäivän tiimeille. Pysyvien keskusteluiden lisäksi alusta tukee myös ketjutettuja keskusteluita, joihin kaikki voivat osallistua. Skype on täysin integroitu sovellukseen, joten tiimit voivat osallistua myös puhe- ja videoneuvotteluihin.

Skype for Business Online siirtyy Microsoft Teamsiin

Yrityksille suunnatun Skype for Business Onlinen kehittäminen päättyy, mutta tukea on saatavilla vielä vuosiksi. Microsoft ei ole vielä antanut Skype for Business Online -ohjelmiston tuen loppumiselle tarkkaa päivämäärää. He kuitenkin kehottavat asiakkaitaan jo testaamaan ja pilotoimaan Teamsiä, jotta siirtymä voidaan hoitaa hallitusti. Microsoftin mukaan Skype for Business Serveriä ollaan käyttämässä myös jatkossa ja kehityksen päättyminen koskee pääasiassa Online -versiota.

Monet yritykset ovat jo kovaa vauhtia korvaamassa Skypen Microsoft Teamsillä. ”Tämä ei ole yllätys, sillä Teams on kattavampi ja parempi työkalu modernia työntekoa ajatellen. Esimerkiksi tiimeihin voidaan kutsua henkilöitä myös organisaation ulkopuolelta, joka tekee alustasta todella joustavan”, kertoo Chilitin järjestelmäarkkitehti Mika Murole.

”Yksittäisen henkilön tuottavuuden ja tehokkuuden lisääminen ei enää yksin riitä. Yrityksen menestyksen kannalta on entistä tärkeämpää mahdollistaa joustavampi tiimityöskentely ja liiketoiminnan digitalisoituminen. Microsoft Teams tuo moderneimmat työkalut yhteistyöhön meidän kaikkien saataville”, sanoo Mictosoftin Teknologiastrategi Vesa-Matti ”Vesku” Paananen.

Skype on dead! Long live to Teams!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!