eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Senior System Specialist tai System Architect

Senior System Specialist tai System Architect

Chilit tuottaa kokonaisvaltaisesti asiakkailleen moderneja IT-palveluita. Autamme asiakkaitamme siirtymään tuottavampaan ja turvallisempaan työympäristöön vaivattomasti. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki laitteet ja palvelut USB-tikusta Azureen. Olemme luvanneet tuottaa IT-palveluita, joita muut eivät Osaa, Ehdi tai Uskalla tuottaa. Tämän lupauksen tulemme myös pitämään.

Nykyisellä porukalla emme kuitenkaan kaikkea Ehdi. Kasvava asiakaskuntamme kaipaa ja suorastaan vaatii lisää pippurisia osaajia. Nyt etsimämme Sinua

Senior System Specialist tai System Architect

Pääasialliset työtehtäväsi ovat asiakkuuksien Microsoft-palvelinympäristöjen ylläpito ja kehitys sekä liitynnät asiakkuuksien Azure-ympäristöihin.
Lisäksi osallistut uusien asiakkuuksien projektiohjattuihin käyttöönottoihin ja palveluiden sisäiseen tuotteistukseen.
Työpaikka sijaitsee Turun toimistollamme.

Tarjoamme Sinulle tehokkaat työkalut sekä alan parhaat osaajat työkavereiksi. Puhumattakaan markkinoiden kiinnostavimmista asiakkaista! Meillä saat osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaasi. Meillä on joustavat työjat sekä etätyömahdollisuus ja haluamme tukea hyvinvointiasi Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä ja hierontaedulla. Liikkumaan ja liikuntaan kannustamme työnantajan tukemilla lajikokeiluilla. Chilitillä on kattava työterveyshuolto ja lounasetu on itsestään selvyys. Meillä Sinulla on mahdollisuus kouluttautua uudistuviin tekniikoihin työajalla.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi pikimmiten osoitteeseen rekry@chilit.fi. Aloitamme haastattelut saman tien ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Esa Elomaa, p. +358 50 511 8612, ti 13.4. klo 13.00 – 16.00 tai esa.elomaa@chilit.fi

Lähde kanssamme luomaan menestystarinaa! Vuodesta 2019 alkaen Chilit on ollut osa Dustin Groupia. Dustin on johtavia Pohjoismaiden IT-tuotteiden, -palvelujen ja -ratkaisujen jälleenmyyjä. Dustinilla työskentelee Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Hollannissa yhteensä 1300 henkilöä.

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!