eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

STT, Suomen Tietotoimisto

STT, Suomen Tietotoimisto

Chilit on toiminut viestintäpalveluita tarjoavan Suomen Tietotoimiston IT-kumppanina jo yli kolmen vuoden ajan. Chilitin ja STT:n yhteistyö on laajentunut ohjelmistolisenssien hankinnasta laaja-alaiseen yhteistyöhön. Yksi projekteista on ollut  Citrix-virtuaaliympäristön käyttöönotto. Ympäristön avulla pidetään huolta siitä, että Australian Sydneyssä sijaitseva yötoimitus pääsee käsiksi kaikkiin tarpeellisiin STT:n järjestelmiin. Referenssivideossa STT:n Tuomas Venho kertoo, miten Chilitin IT-ratkaisut tukevat Suomen Tietotoimiston toimintaa. 

”Viimeisimpänä teimme Chilitin kanssa Office365 -käyttöönoton. Chilitin asiantuntijat osasivat hienosti muuttaa projektia, kun siihen oli tarvetta. Emme voineetkaan tehdä kertakäyttöönottoa vaan täytyi edetä pala kerrallaan. Olemme pitäneet Chiltin kanssa toimimisesta kahdestakin syystä: he ovat mutkattomia ihmisiä, joihin on helppo ottaa yhteyttä. Heillä on myös luja ammattitaito ja syvä IT-osaaminen. Parasta on kuitenkin se, että sovitut asiat toteutetaan hyvällä asenteella.”

– Tuomas Venho, Tietohallintopäällikkö, STT – Suomen Tietotoimisto

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!