eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Ratkaisuja haittaohjelmia vastaan

Ratkaisuja haittaohjelmia vastaan

Ransomware eli kiristys- tai lunnasohjelmat leviävät maailmalla nopeasti ja ovat aiheuttaneet viime aikoina paljon tietoturvaongelmia myös suomalaisille yrityksille. Jokainen tuntee varmasti jonkin yrityksen, jonka organisaatio on joutunut kiristysohjelman uhriksi. Jotta asiakkaamme välttäisi haittaohjelmien aiheuttamat ongelmat, olemme koonneet yhteenvedon erilaisista vaihtoehdoista tietoturvan parantamisesta eri osa-alueille. Oheiset japanilaisen Trend Micron tietoturvatuotteet suojaavat tehokkaasti kehittyneitä haittaohjelmia vastaan.

Pilvi

Cloud App Security tarjoaa lisäsuojaa Office 365 -käyttäjille. Cloud App Securityn ominaisuuksia ovat tuntemattomien uhkien ja kohdennettujen hyökkäysten havainta, liitedokumentteihin piilotettujen haitakkeiden havainta, epäilyttävien tiedostojen analysointi virtuaalisessa hiekkalaatikkoympäristössä sekä reaaliaikainen suojaus uusia uhkia vastaan (joka tunti havaitaan jopa 12 500 uutta uhkaa). Ratkaisu turvaa Office 365 -ympäristössä sähköpostin lisäksi myös tiedostojen jaon pilvessä – suojauksen ja monitoroinnin piirissä ovat Exchange Onlinen lisäksi myös SharePoint Online ja OneDrive for Business.

http://www.trendmicro.com/us/business/saas/cloud-app-security/office-365/

Päätelaitteet

OfficeScan suojaa päätelaitteet tehokkaasti. Tuotteen uusin versio sisältää monipuolisen Ransomware Protection -ominaisuuden, joka suojaa tiedostoja ja havaitsee niiden luvattomaan salaamiseen pyrkivät haitakkeet estäen niitä toteuttamasta aikeitaan. OfficeScan estää, havaitsee ja analysoi uhat sekä jakaa löytämänsä tiedot Trend Micron muiden tuotteiden käyttöön osana kattavaa yhdistettyä uhkien torjunta-alustaa.

http://www.trendmicro.com/us/enterprise/product-security/officescan/index.html

Palvelimet

Deep Security suojaa palvelinympäristöt vähentäen tietoturvan komponentteja ja järjestelmän monimutkaisuutta. Tietoturvakontrollit ja -käytännöt on keskitetty yhteen alustaan, mikä vähentää järjestelmäresurssien varausta yhtä aikaa käytössä olevissa fyysisissä ja virtuaalisissa palvelimissa. Deep Security sisältää kattavat tietoturvaominaisuudet, kuten OfficeScanin keräämään mainetietosuojaukseen perustuvan haittaohjelmien eston, isäntäkoneen palomuurin, tunkeutumisen eston ja lokitietojen tarkistuksen.

http://www.trendmicro.com/us/enterprise/cloud-solutions/deep-security/index.html

Verkko

Deep Discovery monitoroi verkkoa portti- ja protokollariippumattomasti ja tarjoaa vaikeasti havaittavien kohdennettujen hyökkäysten reaaliaikaisen tunnistuksen, analysoinnin ja reagoinnin. Deep Discoveryn voi ottaa käyttöön joko erillisinä komponentteina tai yhtenäisenä kyberturvallisuusalustana tarjoten kaikille organisaatiolle juuri niiden tarpeisiin sopivan uhkien torjuntaratkaisun.

http://www.trendmicro.com/us/enterprise/security-risk-management/deep-discovery/index.html

Mikäli tietoturva pohdituttaa tai haluat asiantuntijan arvion yrityksesi tietoturvasta, ota yhteyttä. Lisätietoja saat omalta yhteyshenkilöltänne tai sähköpostilla osoitteesta myynti@chilit.fi.

———————————————————————————————————————————————–

Trend Micro on maailman suurin vain tietoturvaan keskittynyt ohjelmistovalmistaja. Tutkimusyhtiö Gartner on listannut yhtiön päätelaitteiden tietoturvan johtajaksi jo 14 vuotta peräkkäin. Trend Micro on sitoutunut riippumattomuuteen ja asiakkaittensa yksityisyyden sekä tietojen suojelemiseen.

www.trendmicro.fi

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!