eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Pilvivarmistaminen ei ole itsestäänselvyys

Pilvivarmistaminen ei ole itsestäänselvyys

Omassa konesalissa olevan datan varmistaminen on jo monelle itsestäänselvyys, mutta miksi se unohtuu pilvipalveluissa olevan datan osalta? Microsoft Office 365 mahdollistaa työskentelyn missä ja milloin tahansa ilman tarvetta sähköpostin infrastruktuurin ylläpitoon. Olethan kuitenkin tietoinen, että varmuuskopiointia O365 ei hoida kuin hetkellisesti ilman erillistä tuotetta? Vahingossa poistetut sähköpostit, yrityksestä poistuneen työntekijän vanhat tallenteet tai sähköpostitilin vahingoittumisessa kadonnut tieto ovat hyviä esimerkkejä tilanteista, jotka olisi voitu pelastaa pilvivarmistuksen avulla. Veeam Backup for Microsoft Office 365 -ratkaisu palauttaa helposti ja nopeasti tarvittavat tiedot käyttöösi.

Askeleet palvelun käyttöönottoon

Suosittelemme Veeam-ratkaisua erityisesti ympäristöihin, joissa muukin tiedon käytettävyys hoidetaan Veeam -tuotteilla. Palvelun käyttöönotto on helppoa. Kun olet tehnyt päätöksen, että haluat varmistaa O365 -tiedon palautumiskyvyn lähdetään yhdessä miettimään, mihin tieto kannattaa varmistaa. Tarjoamme vaihtoehdoiksi Chilitin konesalin, asiakkaan oman konesalin tai Microsoft Azuren. Tämän jälkeen selvitetään, onko järkevämpää, että asiakas huolehtii itse varmistuksista vai teemmekö me sen. Lopuksi tehdään palvelun käyttöönotto.

Toteutustavat

Tarjoamme O365 varmistamiseen kolmea toteutustapaa:

  1. Chilit tarjoaa Helsingissä sijaitsevasta, korkean käytettävyyden konesalista tuotteistetun Veeam Office 365 -varmistuspalvelun.
  2. O365:n data voidaan varmistaa myös asiakkaan konesalissa olevaan kapasiteettiin. Asiakkaalle luodaan Veeam O365 -palvelimet, jotka hoitavat varmistusta. Asiakkaalla tulee olla kapasiteettia, jonne palvelimet voidaan luoda.
  3. Palvelu voidaan toteuttaa varmistamalla O365:ssa oleva tieto Microsoft Azureen. Palvelu koostuu Azureen luotavista Veeam O365 -palvelimista, Azuresta otettavasta levytilasta ja muista mahdollisista Azure -palveluista.

 

Tutustu aiheeseen tarkemmin:
Office 365:ssa olevat tiedot ovat sinun tietojasi – hallitse ja suojele niitä
6 syytä varmistaa Office 365 palvelun tiedot
Gartnerin raportti: Adopt Microsoft Office 365 Backup
Katso demo ratkaisusta
Hinnat ja lisensointi

 

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!