eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Pilvipalvelut loppukäyttäjän eduksi

Pilvipalvelut loppukäyttäjän eduksi

Windows 10 AutoPilot on kokoelma pilvipohjaisia tekniikoita, joiden avulla voidaan helpottaa Windows 10 -laitteiden käyttöönottoa.

AutoPilot hyödyntää pilvipohjaista Intune-palvelua, joka tuo käyttäjälle mahdollisuuden laitteiden asentamiseen itsepalveluna. Käyttäjän tulee vain kirjautuu laitteeseen omalla yritystunnuksellaan ja vastata muutamaan kysymykseen. Tämän jälkeen laite asennetaan etukäteen tehtyjen määritysten mukaisesti. Käyttöönoton yhteydessä laite siirtyy automaattisesti yrityksen hallintaan. Laitteeseen tuodaan halutut sovellukset, päivitykset sekä asetukset. Tarvittaessa laite on mahdollista myös nollata ja palauttaa vakioasetuksille, jonka jälkeen se voidaan siirtää toiselle käyttäjälle.

Uutta tulossa

Microsoft tuo palveluun uusia ominaisuuksia syksyllä 2018.

Uusien ominaisuuksien myötä käyttöönotto on mahdollista tehdä ilman, että käyttäjän tarvitsee edes koskea laitteeseen (Zero Touch). Jatkossa riittää, että laite käynnistetään ja liitetään verkkoon. Tämän jälkeen Intune toimittaa organisaation asetukset sekä sovellukset. Lopuksi käyttäjän tarvitsee vain kirjautua sisään valmiiseen laitteeseen. Kirjautuminen on mahdollista tehdä jo valmistelun aikana, joka mahdollistaa ominaisuuksiin tutustumisen heti käynnistyksen jälkeen.

Windows 10 AutoPilot -käyttöönotto voidaan jatkossa toteuttaa myös niin, että laite liitetään AutoPilotiin jo laitevalmistajan toimesta. Käyttäjän ei siis tarvitse käyttöönotossa kuin käynnistää laite ja yhdistää se internetiin. Tämä onnistuu tällä hetkellä jo Windows Surface -tietokoneissa sekä osassa Lenovon työasemista.

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

 
Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!