Ulkoistuspalvelut

Paranna kustannustehokkuuttasi ja vähennä it-riskejäsi ulkoistuksella

Nykyaikainen, menestyvä organisaatio hyödyntää IT:n mahdollisuuksia ja saavuttaa näin kilpailuetua. Teknologian valjastaminen yrityksen kilpailuedun parantamiseksi vaatii osaamista ja ymmärrystä yrityksen liiketoiminnasta, parhaiden teknologioiden suomista liiketoimintahyödyistä ja itse teknologiasta. Harvalla organisaatiolla on kuitenkaan mahdollisuus ylläpitää edes riittävää osaamista jatkuvasti kehittyvien teknologioiden maailmassa saatikka pystyä ennakoimaan kaikkea tulevaa. Siksi tiettyjen ICT-toimintojen ulkoistus osaavalle kumppanille on monesti paras vaihtoehto.

Ulkoistukseen liittyy paljon kysymyksiä, monesti myös riskejä ja jopa pelkoja. Miten käy ketteryyden? Onko kumppanilla aitoa halua kehittää ympäristöämme vai keskitytäänkö vain pitämään IT-järjestelmät päällä? Ymmärtääkö ulkoistuskumppani liiketoimintaamme? Voimmeko tehdä itse niitä asioita, joita osaamme parhaiten? Tunnenko kumppanin ihmiset vai olenko kasvottoman service deskin takana? Mitäpä, jos yhteistyö ei toimikaan?

Olemme keskustelleet satojen suomalaisten yritysten kanssa ulkoistuspalveluiden haasteista. Haasteet ja toiveet toistuvat keskustelusta toiseen. Nykyinen kumppani ei osaa tai ei ole kiinnostunut kehittämään asiakkaan ympäristöjä. Kumppani ei perehdy asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämiseen eikä täten pysty tarjoamaan vaihtoehtoja, joiden avulla yhtiön kustannustehokkuus tai kilpailukyky paranisi. Asiakkaan omat resurssit eivät riitä ylläpitämään IT-järjestelmiä, vaikka osaamista olisikin. Käyttäjät ovat tyytymättömiä saamaansa päivittäiseen palveluun. Tärkeimpänä yksittäisenä asiana on tullut esiin, että halutaan hommien hoituvan nopeasti, ihmiseltä ihmiselle.

Chilit Pitopalvelu™ on ulkoistuspalvelu, joka on kehitetty suomalaisten yritysasiakkaiden tarpeista. Lähtökohtana on, että käytämme aikaa asiakkaidemme liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen ja osaamisellamme varmistamme, että asiakkaan käytössä on oikeat teknologiat ja ratkaisut. Ulkoistuksen palvelumalli takaa myös sen, että asiakkaidemme ympäristöt kehittyvät ja ovat tietoturvallisia.

Chilit Pitopalvelu™ ja sen hyödyt:

  • Henkilökohtainen palvelu – asiakkaat tuntevat meidät ja me tunnemme asiakkaamme
  • IT-kustannukset hyvin ennakoitavissa, optimoituja asiakkaan tilanteeseen sopivaksi ja palvelu skaalautuu tarpeen mukaan
  • Teemme mitä parhaiten osaamme, jolloin asiakas saa palvelun kustannustehokkaammin kuin palkkaamalla henkilöstöä näihin tehtäviin
  • Chilitin ulkoistuspalvelu on turvallinen hankkia, sillä palvelulla on selkeä lupaus ja takuu sekä palvelusta pääsee eroon, mikäli ei ole siihen tyytyväinen
  • Teemme jatkuvaa kehitystyötä IT-ympäristöjen osalta, joten asiakkaamme hyötyvät uusista teknologioista ensimmäisten joukossa.
  • Optimoimme aina kustannukset asiakkaan näkökulmasta
  • Yritys voi ulkoistaa koko IT-ympäristön tai vain joitain osia siitä, lue lisää kokonaisulkoistuksesta tai osa-ulkoistuksesta (lisää tietoa alla…)

Chilitin IT-ulkoistuspalvelut sisältävät kaksi
helppoa vaihtoehtoa ryhtyä ratkomaan haasteita:

Kokonaisulkoistus

- Kattaa työasemat, mobiililaitteet, tulostuksen, IT-infran ja ohjelmistolisenssit.

Sopii asiakkaille,

- jotka haluavat yhden kumppanin kokonaisvastuuseen hoitamaan kaikkia IT-toimintoja
- joilla ei ole omia teknisiä osaajia
- joilla IT-kustannukset suuria suhteessa saatuun liiketoiminnalliseen hyötyyn
- joilla haasteita ylläpitää IT-henkilöstön osaamista suhteessa IT:n antamiin liiketoiminnallisiin hyötyihin
- jotka haluavat keskittyä omaan liiketoimintaan, saavuttaa ICT-teknologioilla kilpailukykyä ja odottavat IT:n tukevan liiketoimintaa
- jotka näkevät yrityksen saavan hyötyä ulkopuolisesta osaajaorganisaatiosta ja hyvästä kumppanuudesta

Osaulkoistus

- Kattaa osa-alueita työasemista, mobiililaitteiden hallinnasta, tulostuksen hallinnasta, IT-infrasta ja/tai ohjelmistolisensseistä.

Sopii asiakkaille,

- jotka haluavat useita kumppaneita eri IT:n osa-alueille
- jotka haluavat hyödyntää ja ylläpitää omaa IT-osaamista tietyllä osa-alueella
- joilla IT:ssä on sellaisia osa-alueita, joita kumppani ei pysty hoitamaan

Chilit Pitopalvelu™ -asiakkaitamme ovat mm.

Inhan Tehtaat, SuPer-litto ja Diacor. Tutustu referensseihimme…

Kiinnostuitko?

Kysy palveluistamme lisää, lähetä yhteydenottopyyntö tai soita…

Jätä yhteydenottopyyntö

* Pakollinen kenttä
Please leave this field empty.

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki

Jätä yhteydenottopyyntö

* Pakollinen kenttä
Please leave this field empty.

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki