eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

IT-palvelut ja -ratkaisut
ihmisiltä ihmiselle

Chilit on syntynyt rakkaudesta IT-alaan ja asiakaspalveluun. Tuotamme IT-palveluita,
joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa.

IT-ratkaisut

Chilit palvelukumppaninasi takaa modernit ja monipuoliset IT-palvelut ajan hengessä. Palvelemme apunasi niin yksittäisten teknologioiden suunnittelussa ja käyttöönotossa kuin kokonaisvaltaisena palvelukumppanina, joka vastaa koko tietohallinnostasi. Toimitamme kapasiteettia omasta tai julkisesta pilvestä, asiakastarpeen mukaisesti. Maa ei ole pyöreä, se on hybridi.


 

Chilitin Paprika-infrapalvelut™-asiakkaana yrityksesi IT-ratkaisut ovat aina ajan tasalla ja IT-palvelut toimivat optimaalisesti. Paprika-infrapalvelut™ kattavat halutessasi koko IT-infran ulkoistuksen Chilitille. Kartoitamme yhdessä yrityksenne tarpeet, jonka pohjalta tuotamme juuri Sinulle sopivinta palvelua.

Pikantti-työasemapalvelut™ kattavat työasemien ja sovellusten elinkaarenhallinnan, asennusten automatisoinnin sekä Windows 10 -käyttöönotot. Pikantti-työasemapalvelut™ voi hankkia yritykselle ulkoistamalla työasemaympäristön Chilitille (Chilit-Pitopalvelu™). Osaamista ja tukea voi hankkia myös asiantuntijapalveluina, jolloin asiantuntijamme vastaavat sovituista palvelu- tai projektikokonaisuuksista.

Chilitin Limetti-ohjelmistolisenssipalvelu™-asiakkaana voit olla varma, että yrityksesi ohjelmisto-omaisuus on aina ajan tasalla eikä turhia investointeja tehdä. Limetti-ohjelmistolisenssipalvelu™ kattaa halutessasi koko ohjelmistolisenssien hallinnan ulkoistuksen Chilitille.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Onko sinun tietosi turvassa? Lataa MDR-esite ja olet jo askeleen lähempänä! Lataa esite!