eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Outotecin ohjelmisto-omaisuus Chilitin hallinnassa

Outotecin ohjelmisto-omaisuus Chilitin hallinnassa

Teollisuuden teknologiaratkaisuja suunnittelevan ja toimittavan Outotecin tietohallinto halusi ottaa ohjelmisto-omaisuuttaan paremmin hallintaan. Outotec tarjoaa kestävää kehitystä edistäviä ratkaisuja mineraalien ja metallien rikastukseen sekä metallinjalostukseen, uusiutuvan energian tuotantoon ja teollisuusvesien hallintaan. Globaalisti toimivalla Outotecillä on nyt parempi näkyvyys ohjelmistoihin ja lisensseihin sekä kumppanille keskitetty ohjelmistojen hankintakanava.

Outotec työllistää yli 4.000 ammattilaista, ja yrityksen liikevaihto oli vuonna 2017 runsaat 1,1 miljardia euroa.

”Päätimme ottaa ohjelmisto-omaisuutemme tehokkaammin hallintaan työasemaympäristön lisäksi myös palvelimien ja tietokantojen lisenssien osalta. Haluamme tietää ja ymmärtää, mitä lisenssejä meillä on sekä optimoida niiden käyttöä”, sanoo Outotecin IT-infrapalveluista vastaava Svante Lindström. ”Auditoinneista haluamme myös suoriutua ongelmitta.”

”Havaintomme mukaan vain harvoissa yrityksissä ohjelmisto-omaisuus on hyvin hallinnassa. Yrityksillä on tyypillisesti jopa kymmeniä prosentteja liikaa lisenssejä, joka kerryttää turhia kustannuksia”, kertoo Chilitin asiakkuuspäällikkö Marko Haatio. ”Ohjelmisto-omaisuuden hallinnalla asiakkaamme voi tunnistaa nopeasti kehitys- ja säästökohteita. Mikäli sovelluksia ei käytetä, ne poistetaan käytöstä.”

Outotecin tietohallinto saa raportit asennetuista ohjelmistoista ja niiden määristä. Erityistarkkailuun ollaan valittu myös Microsoftin ja Adoben lisenssit.

Lue koko referenssi tai ota meihin yhteyttä.

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!