eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Office 365:ssa olevat tiedot ovat sinun tietojasi – hallitse ja suojele niitä

Office 365:ssa olevat tiedot ovat sinun tietojasi – hallitse ja suojele niitä

Veeam® Backup for Microsoft Office 365:sen toinen versio tuo varmistukset sähköpostin lisäksi myös Sharepoint Onlineen sekä OneDrive for Businekseen.

Veeam Backup for Microsoft Office 365 poistaa yrityksille kriittisen tiedon menettämisen riskin ja säilyttää tiedostojen hyvän hallittavuuden. Ratkaisun avulla on mahdollista varmuuskopioida Office 365 Exchange Online, SharePoint Online sekä OneDrive for Business -palvelut, palauttaa nopeasti yksittäisiä tiedostoja sekä suorittaa tehokkaasti hakuja data-arkistoihin eDiscovery-ominaisuudella.

Uutta Veeam Backup for Microsoft Office 365:ssa

Data Protection for OneDrive for Business:

Data Protection for OneDrive for Business on nopea ja tehokas tapa varmuuskopioida OneDrive for Business -tilejä. Palvelun avulla voidaan palauttaa ja viedä tiedostoja sekä kansioita Veeam Explorer™ -ohjelmaa käyttäen Microsoft OneDrive -järjestelmään.

Data Protection for Sharepoint: 

Uutena ominaisuutena on myös kyky varmuuskopioida SharePoint Online ja SharePoint on-premises tiedostoja. Data Protection for Sharepoint on luotettava ja joustava tapa käyttää palautustoimintoja SharePoint -sivustojen, asiakirjojen, kirjastojen sekä luetteloiden palauttamiseksi Veeam Explorer for Microsoft Sharepoint -ohjelmaan. Palvelu on nyt sisällytetty Veeam Backup for Microsoft Office 365:een.

Paranneltuja ominaisuuksia käytettävyydessä sekä varmuuskopioinnissa: 

Job wizard -käyttöliittymää on myös paikoin uudistettu. Tarjolla on helppo ja joustava vaihtoehto Exchange Online, OneDrive for Business ja SharePoint Online -objekteille. Palvelun avulla on helpompaa kuin koskaan luoda, etsiä ja ylläpitää näkyvyys Office 365 -dataan.

Veeam Backup for Microsoft Office 365 v2 hyödyt

Monilla on sellainen käsitys, että Microsoft huolehtii kaikesta. Office 365:sessa oleva data on kuitenkin loppupeleissä yrityksen itsensä vastuulla. Veeamin tuotteilla on mahdollista varmuuskopioida turvallisesti Office 365 mihin tahansa sijaintiin; paikallisesti, Azureen, AWS:ään tai palveluntarjoajalle. Veeam Backup for Microsoft Office 365:sen avulla voit

  • Suojata Office 365 tietojasi – vältä tietoturvauhkia, säilytyspoliittisia aukkoja sekä vahingossa poistamista
  • Palauttaa Office 365 -tuotteita ja tiedostoja nopeasti
  • Noudattaa lakisääteisiä vaatimuksia – säilytä tietoja pitkäaikaisten säilytyskäytäntöjen mukaisesti

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!