eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Nykyaikaiset IT-palvelut

Nykyaikaiset IT-palvelut

Mikä on nykyaikaisten IT-palveluiden tila tänä päivänä? Kuinka pystytään varmistamaan, että käyttäjät pysyvät tehokkaina, onnellisina ja turvallisina 24 tuntia vuorokaudessa riippumatta siitä, missä he työskentelevät?

Chilit toteutti yhteistyössä Applixuren ja HP:n kanssa seminaarin, jossa keskityttiin loppukäyttäjien moderneihin työasemapalveluihin.

 

Chilit Oy (Risto Majoinen): Pikantti 360 -työasemapalvelut

Chilitin ratkaisuarkkitehti Risto Majoinen keskittyi esityksessään loppukäyttäjän pilvipohjaisiin työasemapalveluihin todella laaja-alaisesti. Yksittäisen tietokoneen tai ohjelmiston koko elinkaari voidaan nykypäivänä hoitaa helposti oikeilla työkaluilla ja huolehtimalla tietoturvaan liittyvistä asioista.

Riston esityksessä painotettiin suurta muutosta työn tekemisen käytännöissä. Tämän päivän työntekijät hoitavat asioita myös virallisten toimistotyöaikojen ulkopuolella, jopa maailman toiselta laidalta, erilaisten verkkoyhteyksien avulla. Yrityksen IT-palvelun on otettava nämä asiat huomioon ja mahdollistettava käyttäjille tuottavuus mistä ja milloin tahansa.

Pilvipohjaiset työasemapalvelut mahdollistavat nykyaikaisen työnteon millä laitteella tahansa, mistä tahansa ja mihin aikaan tahansa. Kun omat tiedostot, sovellukset ja työtila tulevat pilvestä, on työnteko helppoa ja vaivatonta. Kaiken täytyy tapahtua kuitenkin turvallisuutta riskeeraamatta, jolloin päätelaitteen, sovellusten ja tiedostojen pitää olla suojattu uusimpia teknologioita käyttäen.

Pikantti 360 -palvelu kattaa koko palvelukokonaisuuden käyttäjän taskusta pilveen, jolloin käyttäjä voi keskittyä oman työn tekemiseen.

 

Applixure (Harri Turtiainen): Sinun on mitattava, jos haluat todistaa

Applixuren toimitusjohtaja Harri Turtiainen esitteli tekniikkaa, jonka avulla voidaan mitata laitteistojen ja ohjelmistojen reaaliaikaisia tietoja.

”Käyttäjien tuottavuus on aina päätavoitteena. Jotta käyttäjät pysyisivät tuottavina, he tarvitsevat digitaalisia työkaluja, jotka toimivat. Tällaisten työkalujen tarjoamiseksi tarvitaan ennakoivia IT-palveluprosesseja, jotka perustuvat reaaliaikaisiin tietoihin.”

Vaikka perinteiset IT-tukipalvelut pystyvät reagoimaan käyttäjien ilmoittamiin ongelmiin, ennustavat prosessit pyrkivät estämään nämä ongelmat jo etukäteen. Tietoja virheellisestä laitteistosta ja ohjelmistosta voidaan automatisoida osana IT-palveluprosesseja.

Applixuren visuaalisten raporttien avulla yritykset, kuten Chilit, voivat käydä avointa keskustelua asiakkaidensa kanssa. Näin he voivat yhdessä etsiä parannusalueita ja seurata IT:n laatua.

 

HP (useita esiintyjiä): Suojaa kaikki laitteesi

Tapahtuman järjestäjänä toiminut HP Finland järjesti kävijöille myös esittelyn HP:n tulevista tuotteista ja palveluista. Uusien tuotteiden suunnittelussa on panostettu erityisesti turvallisuuteen sekä esteettisen miellyttävään suunnitteluun.

Nykypäivän ammattilaisille on tärkeää, että laitteet ovat nopeita ja kevyitä, näyttävät hyvältä ja ovat käyttökelpoisia missä tahansa. HP:n uutuuksiin kuuluu esimerkiksi sisäänrakennettu näyttösuoja, joka suojaa näkyvän sisällön uteliailta katseilta.

HP korosti tietoturvan tärkeyttä muissakin laitteissa kuin tietokoneissa ja älypuhelimissa. Kaikki liitetyt laitteet, mukaan lukien tulostimet ovat alttiita tietoturvauhkille. HP onkin nostanut tulostinten tietoturvan aivan uudelle tasolle BIOS-suojauksen, sallittujen sovellusten listaamisen sekä jatkuvan tunkeutumisen eston avulla. Katso HP:n The Wolf sarjaa ja pohdi ovatko teidän laitteenne turvallisia.

 

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!