MODERNI IT

MODERNI IT – TURVALLISTA JA TEHOKASTA TYÖNTEKOA VARTEN

Moderni IT koostuu valikoiduista pilvipalveluista, joiden avulla käyttäjille tarjotaan modernit sovellukset ja työkalut turvallista sekä kustannustehokasta työntekoa varten. Tyypillisimmät käyttöönotettavat pilvipalvelut ovat Azure AD, Office 365, Microsoft Intune ja Windows 10 AutoPilot, joilla mahdollistetaan sujuva työn teko missä ja milloin tahansa. Seuraavassa vaiheessa yrityksen paikallisia palveluita voidaan siirtää Azureen, joka vähentää palvelinten määrää ja laskee käyttökustannuksia. Lopuksi käyttäjille tarjotaan uudenaikaisia tuki- ja itsepalveluratkaisuita, joiden avulla voidaan säästää myös IT-tuen kustannuksissa.

Laitteiden etähallinta onnistuu mistä ja milloin tahansa

Pilvipohjaisen päätelaitteiden hallintapalvelun Microsoft Intunen avulla hallitaan Windows, Apple ja Android -laitteita. Palvelulla voidaan parantaa yrityksen tietoturvaa ja lisätä käyttäjien tuottavuutta. Intune mahdollistaa sekä yrityksen että työntekijöiden omistamien laitteiden hallinnan, tarvittavien sovellusten asennuksen sekä yrityksen tietojen suojaamisen. Käyttäjät voivat työskennellä turvallisesti omia laitteitaan hyödyntäen. Intune on valmiiksi pilvessä, joka mahdollistaa laitteiden hallinnan missä tahansa, milloin tahansa ja minkä tahansa verkkoyhteyden yli. Yksi käyttäjä voi liittää palveluun viisi laitetta, mikä tuo säästöjä hallintakustannuksiin.

 

PC-laitteen käyttöönotto itsepalveluna

Windows 10 AutoPilot on pilvipohjainen palvelu, jota käytetään uusien Windows 10 PC-laitteiden käyttöönottoon. AutoPilotilla käyttäjät voivat ottaa itse uudet laitteet käyttöönsä, joka nopeuttaa huomattavasti käyttöönottoprosessia ja vapauttaa resursseja IT:n kehitystyöhön. Palvelun avulla voidaan säästää jopa 90% aikaa esiasennuksissa ja toimituksissa. AutoPilot liittää laitteen yrityksen Azure AD:hen, toimittaa laitteeseen määritellyt sovellukset ja asetukset sekä asentaa uusimmat päivitykset Windowsille ja Officelle. AutoPilotin kautta on mahdollista päivittää Windowsin Professional -versio Enterpriseksi, joka tuo Windowsin yritysominaisuudet käyttöön. Palvelu on täysin pilvipohjainen, joten sen käyttöön ei vaadita paikallisia palvelimia, työasemien asennuspaketteja tai imagen ylläpitoa.

Tuottavuutta ja tehokkuutta analysointityökalun avulla

Työntekijöiden tuottavuutta, tehokkuutta, IT-käyttökokemusta ja tietoturvavalmiuksia voidaan parantaa Applixure nimisellä laitteiden ja ohjelmistojen toimivuuden analysointityökalulla. Applixure on pilvipohjainen palvelu, joka jalostaa laitteista kerättyä telemetriatietoa helppokäyttöisiksi raporteiksi. Kerätty telemetriatieto voidaan viedä myös Power BI:hin, joka tarjoaa edistyneen näkymän kerättyyn tietoon ja mahdollisuuden luoda omia näkymiä itselle tärkeistä tiedoista. Chilit hyödyntää Applixuren palvelua omassa palvelutuotannossaan, joka näkyy vahvasti palvelun laadussa ja asiakaspalautteissa. Chilit tarjoaa asiakkailleen analysointityökalusta saataviin tietoihin perustuvaa työasemaympäristön käytettävyyden kehityspalvelua. Chilit havaitsee työasemaympäristöissä piilevät ongelmat ja etsii niihin oikeat korjausratkaisut parantaen näin ympäristön toimintaa ja laatumittareita.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mikä palvelu vastaa parhaiten teidän yrityksenne tarpeita!

Jätä yhteydenottopyyntö

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki

Jätä yhteydenottopyyntö

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki