eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Windows 10 Fall Creators Update – Luovaa ja tuottavaa työskentelyä

Windows 10 Fall Creators Update – Luovaa ja tuottavaa työskentelyä

Yli 100 miljoonaan laitteeseen asennettu Microsoft 10 Fall Creators Update -päivitys osoittautui huippumenestykseksi.

Microsoft Windows 10 Fall Creators Update -päivitys julkaistiin viime lokakuussa. Päivitys tuotiin markkinoille vaiheittain, jotta pahimmilta yhteensopivuusongelmilta vältyttäisiin. Fall Creators Update on nyt todettu riittävän valmiiksi yrityskoneisiin.

Tulevaisuudessa Microsoftin tavoitteena on julkaista Windows 10:lle vuosittain kaksi suurempaa ominaisuuspäivitystä, keväällä ja syksyllä.

Mitä uutta Windows 10 Fall Creators Update tarjoaa?

Fall Creators Update tuo laitteisiin moderneja luovan ja tuottavan käytön työtapoja. Uuden käyttöympäristön ansiosta voit tallentaa tiedostoja OneDrive-palveluun, käydä keskusteluja entistä tiiviimmin Oma piiri -toiminnolla, työskennellä laiteriippumattomasti sekä yhdistää 3D:llä fyysisen ja digitaalisen maailman keskenään. Lisäksi päivitys tuo parannuksia esimerkiksi Windows 10:n tietoturvaan.

OneDrive Files On-Demand

Oman levyn täyttymistä voi jatkossa hidastaa, tallentamalla tiedostoja OneDrive-pilvipalveluun. Pilvessä olevia tiedostoja voi käyttää PC:ssä olevien tiedostojen tavoin, eikä työtapoihin tarvitse tehdä mitään muutoksia. Tiedostot voi halutessaan ladata OneDrivesta tai ne voidaan määrittää käytettäviksi offline-tilassa.

Oma piiri

Oma piiri mahdollistaa nopean yhteydenpidon käytetyimpien kontaktien kanssa. Voit kiinnittää kontaktit tehtäväpalkkiin, josta saat ne auki yhdellä klikkauksella esimerkiksi sähköpostiin tai Skypeen. Tiedostot voi jatkossa lähettää palkissa oleville henkilöille ”drag and drop” -tyylillä.

Yhteistoiminta puhelimen kanssa

Android- tai iPhone-puhelimella voi jatkossa välittää verkkosivuja, hakuja sekä artikkeleita PC-laitteillesi. Android-puhelimeen on tarjolla myös Microsoft Launcher -sovellus, joka mahdollistaa Microsoftin parhaiden sovellusten kuten Office-ohjelmien käytön yhdellä klikkauksella.

Valokuvat ja videot

Uudistetussa Valokuvat-sovelluksessa pääsee kertomaan tarinaa musiikin, 3D-tehosteiden sekä Windows Inkin kanssa.

3D

Fall Creators Update -päivityksen myötä fyysinen ja digitaalinen maailman on mahdollista yhdistää keskenään. Paint 3D:llä luotuja tai Remix 3D:n luettelosta haettuja teoksia voi jatkossa tarkastella omassa ympäristössä Mixed Reality Viewerin ja tietokoneen kameran kautta.

Tietoturva

Windows 10:n tietoturvaan tulee myös parannuksia. Älykkäämpi Windows Defender tuo entistä paremman suojan haitta- ja kiristysohjelmia vastaan. Pilvipohjainen suojaus tuo uusimmat uhkamääritykset pilvestä, joka pitää laitteesi turvassa missä ja milloin tahansa.

Lue lisää uusista ominaisuuksista

Kiinnostuitko?

Chilit on Windows and Devices Gold-kumppani ja toteuttanut kymmeniä Windows 10 käyttöönotto- ja päivitysprojekteja kaiken kokoisille yrityksille. Ota yhteyttä niin lähdetään toteuttamaan yrityksesi tarpeisiin sopivaa, modernia Windows 10 -työasemaympäristöä. Modernilla ympäristöllä saat viimeisimmät ominaisuudet ja päivitykset käyttöösi nykyaikaisia liikkuvan työn vaatimuksia varten. Chilitin ratkaisut mahdollistavat työn tekemisen kaikkina aikoina, kaikissa paikoissa, kaikilla laitteilla ja kaikilla verkkoyhteyksillä.

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!