eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business

Modernia työskentelyä max 300:lle käyttäjälle
Microsoft 365 Business -palvelupaketin tavoitteena on kasvattaa yritysten tiimien toimintamahdollisuuksia, turvata liiketoimintaa ja yksinkertaistaa IT-hallinnointia yhdellä ratkaisulla. Microsoft 365 Business on räätälöity pk-asiakkaille, joilla ei ole tarvetta paikallisiin palvelimiin, yrityksen IT-henkilöstön määrä on vähäinen tai IT-resursseja ei ole ollenkaan. Palvelu sopii organisaatioille, jotka haluavat käyttöönsä Office 365:n parhaat tuottavuus- ja yhteistyötoiminnot sekä laitehallinnan tietosuojan ratkaisut.

Office 365:n tuottavuus ja Windows 10:n turvallisuus samassa paketissa
Yrityksen kasvun edellytyksenä on, että henkilöstöstä jokainen tekee parhaansa. Henkilökunnalla tulee olla tarvittavat työvälineet käytössään tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Yrityksen tärkeitä tietoja on myös suojeltava. Samalla on kuitenkin hyvä varmistaa, että henkilökunnalla on pääsy omiin tiedostoihinsa.

Ensimmäistä kertaa Microsoft tarjoaa alustan, joka yhdistää Office 365:n tuottavuuden ja Windows 10:n turvallisuuden. Tämä pilvipalvelu on kustannustehokas, tilausperusteinen ja ennen kaikkea rakennettu pienille ja keskisuurille yrityksille. Office 365 palvelun avulla tiimin työskentely on entistäkin tuottavampaa ajasta ja paikasta riippumatta. Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmä päivittyy automaattisesti uusimmilla ominaisuuksilla, joka auttaa suojaamaan yrityksen tietoja eri laitteissa.

Microsoft 365 Business tarjoaa yhden integroidun ratkaisun, joka on suunniteltu kasvaville yrityksille. Kun teknologiatarpeista on huolehdittu ja yrityksen tärkeät tiedot ovat suojassa, on helppo keskittyä omiin ydinliiketoimintoihinsa. Myös työntekijät voivat ilman teknologian aiheuttamia hidasteita kommunikoida, toimia yhteistyössä ja tehdä tuottavaa työtä.

Voit keskittyä ydinliiketoimintaasi, Chilit huolehtii teknologiasta
Chilit on tuotteistanut pk-yritysasiakkaille poikkeuksellisen palvelumallin, jossa hyödynnetään Microsoft 365 Business -tuotteita. Palvelumalli pitää sisällään muun muassa laitteiden automaattisen asennuksen, tiedostojen pilvitallennuksen sekä PC:iden helpomman hallinnan ja käyttöönoton AutoPilotin avulla.

Ostopäätöstä tehdessä on hyvä miettiä riittävätkö omat valmiutesi IT-ympäristön ylläpitoon. Autamme mielellämme ympäristön kehittämisessä ja löydämme varmasti Teille sopivimmat ratkaisut modernia työntekoa varten.

Kiinnostuitko?

Mika Huhtiniemi
mika.huhtiniemi@chilit.fi
040 195 0022

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!