eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Med Group Oy ja Chilit Oy solmivat kattavan sopimuksen ICT-palveluiden ulkoistuksesta

Med Group Oy ja Chilit Oy solmivat kattavan sopimuksen ICT-palveluiden ulkoistuksesta

Kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys Med Group Oy ja ICT-ratkaisuihin keskittynyt Chilit Oy solmivat kattavan sopimuksen ICT-palveluiden ulkoistuksesta. Sopimus sisältää n. 400 loppukäyttäjän työasemaympäristön palvelut kokonaisuudessaan. Chilit tuottaa Help Desk -palvelut, laitteiden elinkaaripalvelut sekä ympäristön kehittämisen ja ylläpidon tehtävät Med Groupin henkilöstölle. Aiemmin yritykset ovat toimineet yhteistyössä palvelinten valvonnassa ja ohjelmistojen lisenssipalveluissa. Työasemapalvelut kattava sopimus on luonteva jatko yhteistyölle.

Med Group:n strategia on olla merkittävä toimija valitsemillaan liiketoiminta-alueilla. ICT-palveluiden ulkoistus tukee Med Groupin strategiaa ja voimakasta liiketoiminnan kasvua. Kasvun edellytyksenä on toimivat ICT-palvelut ja laadukkaat tukipalvelut. Toimivan ICT-ympäristön ja oikeanlaisen kumppanin avulla mahdollistetaan henkilöstön keskittyminen sujuvaan asiakastyöhön.

Med Groupin tärkein arvo on luottamus, ja sitä edellytetään myös kumppaneilta. ”Halusimme ICT-palveluiden tuottajaksi kumppanin, jolla on kyky tukea kasvuamme ja liiketoimintaamme sekä vapauttaa meiltä aikaa oman ydinalueemme tehtäviin. Chilit on osoittautunut luottamuksemme arvoiseksi ja käyttäjiemme tyytyväisyys Chilitin palveluihin on ollut heti alusta saakka korkea”, kertoo Med Groupin tietohallintojohtaja Jussi Paasonen.

Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä Onni. Yrityksen omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialat Med Groupilla ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle.

Chilit Oy tuottaa kokonaisvaltaisesti asiakkailleen moderneja IT-palveluita ja auttaa asiakkaitaan siirtymään tuottavampaan sekä turvallisempaan työympäristöön vaivattomasti.

”Halusimme ICT-palveluiden tuottajaksi kumppanin, jolla on kyky tukea kasvuamme ja liiketoimintaamme sekä vapauttaa meiltä aikaa oman ydinalueemme tehtäviin.”

 

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!