eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

LeaseGreenin IT-infra pyörii hybridi -mallilla

LeaseGreenin IT-infra pyörii hybridi -mallilla

Chilit Oy:n ja kiinteistöjen modernisointeihin sekä energiaratkaisuihin erikoistuneen LeaseGreenin välinen yhteistyö lähti käyntiin heidän IT-tarpeidensa kasvaessa vuonna 2014. LeaseGreenin IT:tä ei oltu aikaisemmin koordinoitu vaan koneita ja laitteita hankittiin sieltä, mistä niitä pikaisesti saatiin. Avuksi etsittiin ammattimaista toimijaa, joka voi tarjota joustavaa ja nopeaa palvelua yrityksen kasvun tueksi. Chilit valittiin kumppaniksi hyvien suositusten perusteella.

IT-ulkoistuspalvelut hybridi -mallilla

Chilit tuottaa LeaseGreenille IT-ulkoistuspalveluja. Yhteistyö pitää sisällään IT-infran ylläpidon, verkko- ja palomuuriratkaisut, laitteet ja niiden hallinnan, Chilit asiantuntijapalvelut sekä käyttäjätuen. LeaseGreenin IT-infra pyörii tällä hetkellä hybridi -mallilla. Osa järjestelmistä on sijoitettu Chilitin konesaliin ja osa Microsoft Azureen. ”LeaseGreenin ohjelmistot tulevat pilvestä, joka mahdollistaa helpon laskutusmallin käytön. Palvelut, kapasiteetti ja ohjelmistot saadaan tuotua vaivattomasti yhdelle laskulle kerran kuukaudessa.”, kertoo Chilitin myyntipäällikkö Kati Virtanen.

Lue koko referenssi.

 

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!