eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

IT-laitteiden hankkiminen palveluna (Device as a Service) on joustava keino tehdä työstä tuottavaa

IT-laitteiden hankkiminen palveluna (Device as a Service) on joustava keino tehdä työstä tuottavaa

Työn ja liiketoimintojen digitalisoituminen johtaa automaattisesti siihen, että tarvittavien digitaalisten laitteiden, esim. työasemien, tablettien, älypuhelimien, tulostimien ja palvelimien lukumäärä kasvaa. Harvalle yritykselle näiden laitteiden hankkiminen on helppoa tai omistaminen ydintoimintaa.

IT-laitteiden teknologinen kehitys etenee edelleen suurin harppauksin ja tämän päivän moderni laite voi jo vuoden päästä olla ominaisuuksiltaan vanhentunut. Jos laitekanta on yrityksen omassa omistuksessa, on koko laitekannan uusiminen nopealla syklillä kallista.

Joustavampi ratkaisu on hankkia laitteet palveluna (DaaS). Kun tavoitteena on tarjota työntekijöille nykyaikaiset, toimivat ja tarpeen mukaiset IT-laitteet, on laitteiden hankkiminen palveluna (DaaS) usein myös tehokkain, tuottavin ja tietoturvallisin ratkaisu.

Laitteiden hankkiminen palveluna on selkeä ja yksinkertainen hankintamalli, joka soveltuu kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin. Yritys saa juuri tarpeidensa mukaiset laitteet toimintavalmiina ja valmiiksi eri työntekijöiden asetuksilla räätälöitynä. Uusien laitteiden käyttöönotot voidaan tehdä nopeasti pilven kautta ja ulkoistettu työasemien hallinta ja loppukäyttäjien Helpdesk-palvelu tuo jatkuvan tuen toimistolle ja etätyöhön.

Chilitin Laitepalvelu (DaaS) optimoi yrityksen tarvitseman laitekokonaisuuden ja tarjoaa täydellisen ratkaisun, jossa yhdistyvät nykyaikaiset ja suorituskykyiset laitteet sekä niiden hankkimiseen, päivittämiseen ja ylläpitoon liittyvät palvelut laitteiden koko elinkaaren ajan.

Lue lisää Chilitin Laitepalvelusta ja mitä hyötyjä se tarjoaa.

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!