eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

iPad Air. Väriä. Voimaa. Ja vetovoimaa yrityksellesi.

iPad Air. Väriä. Voimaa. Ja vetovoimaa yrityksellesi.

iPad Air. Nyt entistäkin tehokkaampana ja monipuolisempana. Uuden A14 Bionic sirun ansiosta siinä toimivat helposti vakiona olevat tuottavuusapit, suuryritystason apit sekä suositut yritysapit, kuten Microsoft 365, Google G Suite ja QuickBooks. Työskentele turvallisesti missä vain, minne työsi sinut vie. iPad Air pitää liiketoiminnan pyörät pyörimässä yhdessä Magic Keyboardin, Apple Pencilin ja iPadOS 14:n avulla.

Täysin uusi iPad Air on tehokkaampi ja monipuolisempi kuin koskaan. Upea 10,9 tuuman Liquid Retina -näyttö True Tone -teknologialla tekee katselusta entistä miellyttävämpää. Siinä on A14 Bionic -siru ja Neural Engine, jotka tarjoavat tehoa ja edistykselliset ominaisuudet koneoppimiseen. Niiden ansiosta voit luoda tyylikkään esityksen, suunnitella 3D-mallin sekä käyttää suosittuja appeja, kuten Microsoft 365 tai Google G Suite – ja tehdä kaiken tämän vaivattomasti. Yläpainikkeeseen integroidun nopean, helpon ja turvallisen Touch ID:n ansiosta voit avata iPad Airin lukituksen helposti ja olla samalla varma, että yritystietosi ja laitteesi ovat turvassa.

Ja nyt siinä on Magic Keyboardin ja Apple Pencilin (2. sukupolvi) tuki, 12 Mpix
takakamera ja 7 Mpix FaceTime HD -kamera huippulaadukkaisiin videoneuvotteluihin, USB-C -liitin lataamista ja lisävarusteita varten, koko päivän kestävä akku sekä nopea Wi-Fi ja 4G LTE Advanced. iPad Air pitää siis liiketoiminnan käynnissä, minne yrityksesi sinut viekään.

Lisävarusteet myydään erikseen. Yhteensopivuus vaihtelee sukupolven mukaan.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tästä.

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!