eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

G7 Data ja Chilit yhdistyvät, IT-alalle uusi ketterä kotimainen toimija

G7 Data ja Chilit yhdistyvät, IT-alalle uusi ketterä kotimainen toimija

Kotimaisen pääomasijoittaja Sentica Partnersin hallinnoima rahasto muodostaa IT-alalle uuden merkittävän toimijan yhdistämällä kaksi yrittäjävetoista yhtiötä. Uuden yhtiön tavoitteena on palvella entistä laajempaa asiakaskuntaa monipuolisten IT-ratkaisuiden ja -palveluiden avulla. Toisiaan täydentävät palvelutarjoomat ja asiakaslähtöiset toimintatavat luovat edellytykset vahvalle kasvulle. G7 Datan ja Chilitin avainhenkilöt jatkavat uuden yhtiön merkittävinä vähemmistöosakkaina avainrooleissa.

Molemmat yhtiöt, Chilit Oy ja G7 Data Oy, ovat toimineet IT-alalla useita vuosia. Yhtiöt ovat kasvaneet alaan verrattuna poikkeuksellisesti, pelkästään alkuvuoden aikana kaksinumeroisia lukuja. Chilitin osaaminen ja palvelut ovat keskittyneet enemmän IT-alan jatkuviin palveluihin ja ohjelmistolisenssipuoleen, kun taas G7 Data on painottanut enemmän tietotekniikkapalveluita sekä mobiili- ja tulostuspalveluita. Kummallakin on osaamista konesali- ja pilvipalveluista sekä erilaisista IT-projekteista. Molempien yritysten toiminnan kulmakivenä on ollut asiakaslähtöinen palvelu ja erinomainen asiakastyytyväisyys.

Uuden yhtiön liikevaihto ylittää 30 miljoonaa euroa työllistäen noin 60 alan ammattilaista pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty G7 Datan toimitusjohtaja Kimmo Juuti, jolla on pitkä kokemus alalta. Juuti kuvaa uutta yhtiötä: ”Molemmat yhtiöt ovat pärjänneet alalla kovassa kilpailussa panostamalla asiakaspalveluun ja keskittymällä osaamisalueisiinsa. Hyödyntämällä kummakin yrityksen erityisosaamiset, voimme tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisemman palvelukokoinaisuuden yhtä ketterästi kuin ennenkin.”

Henkilöstö on merkittävässä roolissa uuden yrityksen menestyksen varmistamisessa. Tämän takia työntekijät ovat vahvasti mukana rakentamassa uutta yhtiötä. Yhdistymisjulkistuksen yhteydessä heille on lanseerattu kilpailu yrityksen uudesta nimestä, joka julkistetaan syksyllä.

Chilitin toimitusjohtaja Timo Lipiäinen kommentoi yhdistymistä: ”Näemme tämän erinomaisena mahdollisuutena kehittyä ja kasvaa. Asiakkaamme arvostavat osaamistamme sekä pippurista ja asiakaslähtöistä palveluasennettamme. Yhdistämällä G7 Datan osaamisen ja tarjonnan omaamme, voimme mahdollistaa asiakkaille entistäkin paremman palvelukokonaisuuden. Henkilöstölle tämä on upea tilaisuus päästä osaksi uutta isompaa organisaatiota. Yhdistyminen avaa myös uusia mielenkiintoisia urapolkuja.”

”Toimialan näkymät ovat suotuisat – digitalisaatio, kiihtyvällä tahdilla kehittyvät IT-ratkaisut sekä tietoturvan jatkuvat muutokset pakottavat yrityksiä panostamaan IT-asioihin. G7 Data ja Chilit täydentävät toisiaan ja yhdessä muodostavat kokonaisuuden, joka tarjoaa asiakkaille entistä parempaa ja kokonaisvaltaisempaa palvelua IT:n eri osa-alueilla. Tavoittelemme yhtiölle vahvaa kasvua sekä orgaanisesti että mahdollisesti yritysostojen kautta,” linjaa Sentica Partnersin partneri Marjatta Rytömaa.

Lisätietoja:
G7 Data Oy, toimitusjohtaja, Kimmo Juuti, p. 040 835 5833, kimmo.juuti@g7data.fi
Chilit Oy, toimitusjohtaja Timo Lipiäinen, p. 050 380 7377, timo.lipiainen@chilit.fi
Sentica Partners Oy, partneri, Marjatta Rytömaa, p. 040 514 3304, marjatta.rytomaa@sentica.fi

Chilit Oy perustettiin 2010 rakkaudesta IT-alaan ja asiakaspalveluun. Tuotamme IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut käyttäjän taskusta konesaliin. Meillä on yhteensä 40 pippurista työntekijää Espoossa ja Turussa. Yhtiön liikevaihto oli 14,5 miljoonaa euroa vuonna 2015. Chilitin omistavat yrityksen työntekijät. www.chilit.fi

G7 Data Oy on tietotekniikkaratkaisuja sekä asiantuntijapalveluita tarjoava suomalainen ICT-palveluyritys, joka vastaa ketterästi asiakkaidensa asettamiin haasteisiin. Lyhytnäköisten ratkaisujen sijaan katsomme pidemmälle ja tarjoamme ratkaisuja, jotka säästävät aidosti asiakkaidemme resursseja ja tukevat heidän toimintoja vuosienkin jälkeen. Vakavaraisessa ja työntekijöidensä omistamassa yhtiössä työskentelee 25 osaavaa asiantuntijaa. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2015 15 miljoonaa euroa. www.G7Data.fi

Sentica Partners Oy on riippumaton kotimainen pääomasijoittaja, joka keskittyy keskisuurten ja pienten kotimaisten yritysten omistamiseen sekä aktiiviseen kehittämiseen. Sentica hallinnoi yhteensä noin 300 miljoonan euron pääomia ja sijoittajina ovat pääasiallisesti suomalaiset institutionaaliset sijoittajat sekä eturivin eurooppalaiset rahastojen rahastot. www.sentica.fi

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!