eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Etätyö on uusi normaali

Etätyö on uusi normaali

Koronaviruksen takia elämme tällä hetkellä uudessa tilanteessa, joka vaatii fyysisten kontaktien minimoimista, mutta siitä huolimatta yhteiskunnan pyörät täytyy pitää pyörimässä. Yritykset ja organisaatiot suosittelevat siirtymistä etätyöhön mahdollisuuksien mukaan ja välttämään turhia kontakteja. Palveluntoimittajana tiedämme vastuumme ja toimimme annettujen suositusten mukaisesti päivittäisessä työssämme. Tehtävämme on pitää asiakkaiden IT-ympäristöt kunnossa ja auttaa käytössä olevien ratkaisujen ja käyttöoikeuksien hyödyntämisessä.

Microsoft Teams on työkalu, joka sopii kaikkeen etätyöhön ja sen avulla yritykset voivat jatkaa normaalia toimintaansa ja toimia annettujen suositusten mukaisesti. Teams toimii kaikissa paikoissa, kaikilla laitteilla ja mahdollistaa tehokkaan yhteydenpidon sekä sisäisesti että ulkoisesti. Useissa organisaatioissa Teamsin aktiivisia käyttäjiä on vain osa henkilöstöstä, joten nyt on aika ottaa Teams käyttöön kaikille käyttäjille kaikissa yrityksissä.

Microsoft haluaa edistää Teamsin käyttöä sekä yksityisessä että yrityskäytössä ja tarjoaa Teamsiä ilmaiseksi käyttöön seuraavasti:

Teams ilmaiseksi yksityishenkilöille

Teams ilmaiseksi yrityksille, joilla ei ole Teamsiä käytössä, 6 kuukauden ajaksi

Tämän linkin takaa löytyy Teamsin käytön videokoulutussarja käyttäjiä varten.

Microsoft on lisäksi julkaissut sovelluksen kriisiviestintää varten, joka hyödyntää Power Appsia, Sharepointia ja Teamsiä

Chilit auttaa asiakkaita Teamsin käyttöönotoissa ja olemassa olevien ympäristöjen ylläpidossa. Ole yhteydessä kaikissa tarpeissa meidän myyntiin!

Chilit on ollut osa Dustin Groupia toukokuusta 2019 lähtien. Alla Dustinin toimitusjohtajan Thomas Ekmanin terveiset meille kaikille:

“We are the company that can provide equipment and services that helps our customers stay in the forefront even in strange and difficult times like these. Our promise “We keep things moving” is better, and more important now, than anyone could ever have imagined.
Keep calm and retain control,
Thomas”

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!