eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Dustin vahvistaa asemaansa pk-sektorilla ostamalla suomalaisen Chilit Oy:n

Dustin vahvistaa asemaansa pk-sektorilla ostamalla suomalaisen Chilit Oy:n

Ruotsalainen Dustin on sopinut suomalaisen, erityisesti pk-yrityksille tuotteita, palveluita ja ratkaisuja tarjoavan Chilit Oy:n ostamisesta.

Chilitillä on monipuolinen valikoima IT-ratkaisuja, vahva myyntiorganisaatio ja kasvava palvelusopimusten osuus pienille ja keskisuurille yrityksille.

”Chilit täydentää Dustinin toimintaa erittäin hyvin, sillä he yhdistävät tuotteita palveluihin ja tarjoavat näin älykkäitä IT-ratkaisuja pienille ja keskisuurille yrityksille. Yrityskaupalla vahvistamme asemaamme pk-sektorilla ja näemme yrityskaupasta syntyvän merkittäviä synergiaetuja nykyisen toimintamme rinnalla”, sanoo Dustinin Pohjoismaisista palveluista ja ratkaisusta vastaava johtaja Alexandra Drevenlid.

Chilit on vuonna 2010 perustettu yhtiö, jonka liikevaihto oli 33,7 MEUR vuonna 2018. Yrityksellä on noin 60 työntekijää Helsingissä ja Turussa. Chilit Oy:n myyjänä on pääomarahasto, jota hallinnoivat Sentica Partners Oy, yrityksen johto ja ryhmä työntekijöitä.

”Osana Dustin-konsernia voimme jatkossakin kehittyä kokonaisvaltaisena palveluntuottajana sekä hyödyntää Dustinin kokemusta palveluvalikoiman kehittämisestä”, sanoo Chilitin toimitusjohtaja Kimmo Juuti.

Chilit jatkaa toistaiseksi toimintaansa omalla nimellään ja yhtiön johto jatkaa tehtävissään. Yrityskauppa edellyttää Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksyntää, jonka päätöstä odotetaan 30 päivän kuluessa.

Yrityskaupan arvioidaan vaikuttavan hyvin vähän Dustinin osakekohtaiseen tulokseen kuluvalla tilikaudella.

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!