eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Chilitin hallitus vahvistuu

Chilitin hallitus vahvistuu

Chilitin hallitus vahvistuu digitalisaation ja liiketoiminnan kehittämisen osaajilla

Chilit Oy on vahvistanut hallitustaan. Hallitukseen on valittu uusina jäseninä Secto Automotiven toimitusjohtaja Ville Alanen (MBA) sekä Salomaa Yhtiöiden strategiajohtaja Minna Nissinen (KTM). Molemmilla uusilla jäsenillä on pitkä kokemus liike-elämän johtotehtävistä, ja he tuovat erityisesti mukanaan digitalisaation ja liiketoiminnan kehittämisen osaamista. Hallituksessa jatkavat vanhoina jäseninä Marjatta Rytömaa ja Antti Keränen.

Chilitin hallituksen puheenjohtaja Marjatta Rytömaa kertoo: ”Tavoitteenamme oli löytää henkilöt, joilla on kokemusta palveluiden sekä liiketoiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä digitalisaation keskellä. Kasvustrategian toteutumiseen tarvitsemme vahvaa tukea näille osa-alueille ja uudenlaista ajattelua kehittääksemme palveluitamme entistäkin asiakasystävällisemmiksi, samalla huomioiden toiminnan tehokkuus ja tuloksellisuus. Olen erittäin tyytyväinen, että Ville ja Minna halusivat lähteä mukaan kehittämään IT-alalle uudenlaista toimijaa.”

”Otan innolla vastaan kutsun tulla mukaan kehittämään ja rakentamaan yhtiön kasvutavoitteita hallituksesta käsin. Vahva kokemukseni kasvuyhtiön maailmasta kuin myös palveluiden elinkaaren hallinnasta tukevat hyvin Chilitin pitkän ajan tavoitteita. Kilpaillussa markkinassa on hyvät mahdollisuudet luoda uudenlaisia, entistäkin ketterämpiä toimintatapoja.” toteaa Ville Alanen, joka on aiemmin toiminut myös Suomen 3 Step IT Oy:n toimitusjohtajana.

Minna Nissinen kommentoi nimitystään: ”Hienoa päästä mukaan siivittämään vahvaan kasvuun tuoreeltaan syntynyttä palveluhenkistä IT-alan toimijaa. Asiakasnäkökulma, palvelumuotoilu, digitalisaation ja markkinoinnin mahdollisuudet yhdistettynä vahvaan taloudelliseen ajatteluun ovat mukanani tuomia eväitä hallitustyöskentelyyn.”

Chilit Oy on kasvava ja ketterä IT-alan toimija joka panostaa ainutlaatuiseen asiakaskokemukseen ja vahvaan tekniseen osaamiseen. Yhtiöllä on merkittäviä asiakkuuksia niin ohjelmistolisenssipalveluiden kuin IT-elinkaarenhallinta- ja IT-infrapalveluiden piirissä.

Lisätietoja:

Marjatta Rytömaa, Chilit Oy:n hallituksen puheenjohtaja, Sentica Partners Oy, marjatta.rytomaa@sentica.fi, p. 040 5143 304

Ville Alanen, Chilit Oy:n hallituksen jäsen, Secto Automotive Oy, ville.alanen@secto.fi, p. 050 5333 222

Minna Nissinen, Chilit Oy:n hallituksen jäsen, Salomaa Yhtiöt Oy, minna.nissinen@salomaa.fi, p. 040 7666 726

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!