eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Chilit voitti tavoitellut Veeam Softwaren palkinnot liiketoiminnan jatkuvuusratkaisuillaan

Chilit voitti tavoitellut Veeam Softwaren palkinnot liiketoiminnan jatkuvuusratkaisuillaan

Chilit on voittanut kaksi tavoitelluinta palkintoa Veeam Softwaren vuosittain järjestämässä Suomen kumppanikilpailussa. Chilit oli vuonna 2016 sekä eniten Veeam Software liiketoimintaa kasvattava kumppani että asiakkaiden parhaammaksi valitsema ratkaisukumppani. Palkintoja tavoittelivat kaikki Suomen johtavat ICT-infratoimittajat, joten kilpailu oli erittäin kovatasoinen.

”Liiketoiminnan jatkuvuusratkaisuilla turvaamme asiakkaiden tiedon saatavuuden myös kriittisissä tilanteissa, ja pystymme varmistamaan asiakkaillemme nopean palautumisen kriisitilanteissa. Liiketoiminnan jatkuvuusratkaisut on tärkeä fokusalueemme, ja olemme erittäin kiitollisia saamastamme tunnustuksesta ja menestyksestämme. Erityisesti mieltämme lämmittää, että loppuasiakkaamme ovat valinneet meidät osaavimmaksi kumppanikseen. Tämä on osoitus siitä, että olemme onnistuneet ylittämään asiakkaidemme odotukset”, kertoo ICT-infrapalveluista vastaava liiketoimintajohtaja Mika Karpala.

Chilit on menestynyt Veeam Softwaren ratkaisuilla sekä asiakkaan omissa järjestelmätoteutuksissa että palveluna tuotettavissa ratkaisuissa.

”Yhä useampi asiakas tarvitsee nopean palautumiskyvyn ja palvelut, jotka turvaavat liiketoiminnan jatkuvuuden myös poikkeustilanteissa. Olemme luoneet palvelumallit, jolla yritykset voivat toteuttaa jatkuvuusratkaisut kustannustehokkaasti ja nopeasti, joko kuukausipohjaisena palveluna tai projektityönä. Molemmilla malleilla olemme onnistuneet ja asiakkaamme arvostavat osaamistamme heille kriittisellä aluella. Asiakkainamme on sekä isoja suomalaisia pörssiyrityksiä että pieniä PK-yrityksiä. Kaikilla on kuitenkin samat tarpeet; turvata oma liiketoiminta.”

  • Veeam Software on markkinoiden johtava käytettävyysratkaisuiden toimittaja.
  • Chilit Oy on Veeam Softwaren Gold –kumppani.
  • Lisätietoa ratkaisuista Mika Karpala, mika.karpala at chilit.fi, 040 57 22 634

Kuvassa palkintoa luovuttamassa Veeam Software:lta Tommi Heinonen ja Erkko Skantz. Palkinnon vastaanotti Chilitin puolesta Mika Karpala.

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!