eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Chilit solmi yhteistyösopimuksen Xensamin kanssa

Chilit solmi yhteistyösopimuksen Xensamin kanssa

Olemme solmineet kumppanuussopimuksen Gartner Peer Insightsin korkeimman luokituksen saaneen SAM-teknologiaa toimittavan Xensamin kanssa. Xensamin edistyksellisen SAM-teknologian avulla täydennämme ohjelmisto-omaisuuden hallintapalveluamme ja takaamme joustavat ja kustannustehokkaat ratkaisut kaikenkokoisille asiakkaillemme. Chilitin asiantuntijuus yhdessä moderneihin IT-ympäristöihin soveltuvan Xensam-teknologian kanssa takaavat asiakkaidemme ohjelmistokustannusten optimoinnin ja ohjelmistolisensointiin liittyvien riskien minimoinnin.

Chilit ja Xensam jakavat samat arvot ja molemmille on erityisen tärkeää poikkeuksellisen hyvä asiakaspalvelu ja -kokemus. Innolla odotamme yhteistyötä ja asiakkaillemme aukeavia uusia mahdollisuuksia!

Lue lisää Chilitin ohjelmisto-omaisuuden hallintapalvelusta ja varaa aika veloituksettomaan puolentunnin Teams-tapaamiseen asiantuntijamme kanssa täältä.

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!