eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Chilit Oy on Microsoftin P-LSS -kumppani

Chilit Oy on Microsoftin P-LSS -kumppani

Microsoft on valinnut Chilit Oy:n Partner License Sales Specialist (P-LSS) -kumppanikseen, ja tästä syystä ohjelmistoryhmässämme toimii dedikoitu henkilö uudessa Microsoft P-LSS -roolissa. Microsoftin P-LSS -kumppaneita on Suomessa tällä hetkellä kaksi. Kumppanuuden myötä Chilitillä on Microsoftin omien työntekijöiden tasoiset pääsyoikeudet Microsoftin resursseihin, työkaluihin ja dokumentteihin sekä mahdollisuus osallistua Microsoftin sisäisiin koulutuksiin. P-LSS on oikeutettu tekemään Microsoftin sopimuksia ja niiden lisäliitteitä sekä näihin tarvittavia muutoksia.

Kumppanuuden hyödyt asiakkaillemme

Chilitin Microsoft P-LSS voi prosessoida ja finalisoida Microsoftin ohjelmistosopimuksia itsenäisesti ilman välikäsiä alusta loppuun asti. Asiakkaalla on mahdollista saada tarvittavat Microsoft Enterprise -sopimusdokumentit hyväksyttäväkseen entistä nopeammalla vasteajalla. Tämä siis näkyy asiakkaillemme nopeampana palveluna sopimusten ja sopimusliitteiden käsittelyssä. Entistä tiiviimmän Microsoft -yhteistyön ja Microsoftin tietopankin tarjoaman informaation myötä Chilit voi kehittää omaa osaamistaan asiakkaidensa hyödyksi.

P-LSS -kumppanuuden kautta Chilit toimii täydentävänä resurssina Microsoftin omien resurssien rinnalla. Emme kuitenkaan ole osa Microsoftin organisaatiota vaan itsenäisesti toimiva ja puolueeton kumppani. Etsimme kullekin asiakkaallemme parhaat ratkaisut heidän ympäristönsä ja tarpeensa huomioiden.

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!