eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Chilit Jouluevankeliumi 2018

Chilit Jouluevankeliumi 2018

Joulun kunniaksi tämä uutinen on kirjoitettu jouluevankeliumin muotoon. Varoitus, julkaisu sisältää ehdottomasti Chilitin, Microsoftin ja Applixuren tuotesijoittelua $$$.

 

Ja tapahtui niinä työpäivinä, että asiakkaalta kävi myyjälle käsky; kaikki, työasemat tulee kuukauden sisään päivittää.

Tämä päivitys oli asiakkaan ensimmäinen ja tapahtui heidän omilla vanhoilla imagetiedostoillaan.

Ja niin kaikki imaget ensin päivitettiin, kukin omalle USB-tikulleen.

Imaget päätettiin asentaa työasemiin päivityksenä, ilman testausta, vanhan käyttöjärjestelmän päälle, jonka tuki oli pian päättymässä.

Näin imaget voitaisiin myöhemmin lähettää asiakkaan loppukäyttäjille, ilman hallintatyökaluja ja ilman työaseman toimivuuden mittausta.

Ja tapahtui niin, että kaikkien työasemien käyttöjärjestelmän päivitykset pysähtyivät.

Tuli vielä virheikkuna, Blue Screen, joka kaatoi työaseman, koska siinä ei ollut enää tärkeitä prosesseja käynnissä.

Sillä hetkellä vallitsi suru pieleen menneen päivitysprosessin takia.

Yhtäkkiä asiakkaan loppukäyttäjien edessä seisoi Pasku Veenanen Microsoftilta ja Paskun kirkkaus loisti heidän ympärillään, ja he ensin peljästyivät suuresti käyttäneensä laittomia Windows 10:n kopioita.

Mutta Pasku sanoikin heille: ”Älkää peljätkö, en syytä teitä lisenssirikkomuksista, vaan katso, minä näytän teille ensi vuonna käyttöön tulevan, Windows Autopilotin uusimman Preview-version, joka on pian tuleva julkiseen testaukseen kaikille käyttäjille ympäri maailman.”

Teille on tänä päivänä julkaistu myös uusia Intunen työasemahallintapalveluita, joita testataan tällä hetkellä yhdellä suurella suomalaisella asiakkaalla.

Ja tämä on teille merkkinä: te löydätte Chilitin asiantuntijoita Turkhaudantieltä Malmilta, Intunea konfiguroimassa ja Windows Autopilotilla tapahtuvaa työaseman käyttöönottoa testaamassa.

Yhtäkkiä oli asiakkaan loppukäyttäjien ympärillä suuri joukko joulumielellä olevia Chilitin asiantuntijoita, ja he ylistivät Paskua sanoen:

”Kunnia Microsoft 365:n CSP-asiakkaille, Helsingin ja Turun toimiston työntekijöille, sekä kaikille asiakkaille, jotka meiltä tahtovat jatkuvaa palvelua ostaa!”

Kun Chilitin asiantuntijat olivat palanneet asiakkaan loppukäyttäjien luota takaisin omille toimistoilleen, niin nämä puhuivat toisillensa: ”Menkäämme nyt Turkhaudantielle katsomaan sitä, mikä on tapahtunut ja minkä Pasku meille ilmoitti.”

Ja he menivät kiiruhtaen ja löysivät Turkhaudantieltä uusia Surface Pro -kannettavia. Koneisiin oli esiasennettu uusin Windows 10 Enterprise 1903 Insider -versio sekä suomalainen Applixure-työkalu, joka keräsi tietoa työaseman toimivuudesta.

Ja kun he tämän olivat nähneet, he halusivat, että jatkossa heidänkin työasemaympäristöjensä toimivuutta mitataan työkaluilla, joista heille oli kerrottu.

Monien IT-toimittajien työntekijät, jotka tämän näkivät, ihmettelivät sitä, millä Chilitin asiantuntijat tuota uutta proaktiivista palvelua oikein tuottavat.

Chilitin ohjelmistoryhmä on myös huomioinut nämä uudet pilvipalvelut ja tutkiskelevat CSP-portaalista, kuuluvatko ne heidän asiakkaiden olemassa oleviin käyttöoikeuksiin.

Asiakkaiden loppukäyttäjät palasivat omille konttoreilleen kiittäen ja ylistäen Paskua kaikesta, minkä olivat kuulleet ja nähneet, sen mukaan kuin heille oli kerrottu.

 

Hyvää Joulun ja Uusien Palveluiden Odotusta Kaikille!

– Pääpukki (Pääkokki)

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!