eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Älypuhelin vaativaan businesskäyttöön

Älypuhelin vaativaan businesskäyttöön

galaxy_s7_et_s7_edgeSamsung toi tänä vuonna Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge -mallit markkinoille mielessään erityisesti businesskäyttäjät ja yritysjohto. Teimme hieman kartoitusta ja pohdintaa, miksi juuri Galaxy S7 on erinomainen puhelin yrityskäyttöön ja toimiva ratkaisu ylimmälle johdolle.

  • Aiempaan Galaxy S6:n verrattuna S7:n suurempi akkukapasiteetti (3 000 / 3 600 mAh) takaa sen, että business sujuu vaikka päivä venyisi pitkäksi ja päivän aikana olisi kymmenet eri sovellukset käytössä. Lisäksi langaton lataus mahdollistaa, että työnteko ei hankaloidu piuhojen takia.
  • Laajennettavan muistitilan ansiosta, puhelimeen mahtuu aiempaa enemmän tietoa, äänityksiä, kuvia ja videoita. Voit esimerkiksi autossa äänittää muistiinpanosi microSD-kortille ja antaa sen puhtaaksi kirjoitettavaksi konttorille päästyäsi. Tai mikäli näet jotain korjattavaa tai parannettavaa, voit ottaa kyseisestä hetkestä videon ja siirtää asian eteenpäin asiasta vastaavien hoidettavaksi samantein.
  • Näytöltä näet vain vilkaisemalla kellonajan, kalenterisi, vastaamattomat puhelut ja/tai tekstiviestit mustaa taustaa vasten ilman, että joudut koskemaan puhelinta. Puhelimeen ei tarvitse kirjautua sisään Always On Display:n ansiosta.
  • Suurin osa businesskäyttäjistä käyttää puhelintaan myös yksityiskäyttöön. Samsung S7:n Samsung KNOX™ mahdollistaa tämän aiempaa turvallisemmin. Kahden profiilin käyttötilanteessa KNOX™ Container varmistaa sen, että henkilökohtaiset sovellukset ja tiedostot pysyvät erillään työpaikan sovelluksista ja tiedoista. Sen lisäksi se suojaa kaikki tiedostot. KNOX™ turvaa myö viruksilta ja suodattaa niin sähköpostin kuin tekstiviestien roskapostit.
  • galaxy-s7_hardware_kvKiireessä sattuu ja tapahtuu yleensä juuri puhelimelle jotain. Galaxy S7 selviää hankalistakin tilanteista. Kaatunut vesilasi tai kahvikuppi neuvottelupöydällä ei pilaa loppuiltapäivän puhelinpalaveria eikä puhelimen putoaminen loskakasaankaan keskeytä työntekoa. Galaxy S7 on vedenpitävä 1,5 metrin syvyyteen 30 minuuttiin asti ja pölytiivis IP68-luokituksen mukaisesti.
  • Yrityskäytössä tarvitaan puhelimen kameraa yhä useammin. Reklamaatioista pitää saada heti kuvaa ehkä huonoissakin olosuhteissa. Video kertoo enemmän kuin 1000 sanaa, joten moni yritysjohtaja ja päällikkö käyttävätkin sitä myös asiakaspalautteiden saamiseen tai huomaamiensa puutteiden kuvaamiseen sekä niiden eteenpäin viemiseen. Moni myös käyttää kuvia ja lyhyitä videoita viestimään tekemisistään mm. sosiaalisen median kautta. Samsung Galaxy S7:n kameran pikselimäärä on aiempaa suurempi, joka takaa aiempaa laajemman käyttömahdollisuuden kännykällä otetuille kuville. Lisäksi kameran hämäräkuvausominaisuuksia on parannettu ja tällöin mm. erilaisista seminaaritilaisuuksista hyvien kuvien tai videopätkien ottaminen onnistuu paremmin. Samsungin Dual Pixelin ansiosta automaattitarkennus on nopeampi ja kuvat terävämpiä, vaikka kuvaisit liikkuvaa kohdetta.
  • Galaxy S7:n voi myös liittää langattomasti Samsungin äänentoistolaitteisiin ja televisioon, jolloin matkapuhelimella otettu materiaali voidaan katsoa yhdessä isolta näytöltä tarvittaessa.
  • Samsung Galaxy S7 on ehdoton businessmaailman designpuhelin. Puhelimen upea muotoilu pehmeine linjoineen ja pyöristettyine kulmineen on ilo silmälle, miellyttävä kädessä ja toimiva työkalu arkeen ja juhlaan. Valittavanasi on litteänäyttöinen Galaxy S7 ja kaarevanäyttöinen Galaxy S7 edge. Värivaihtoehtoina ovat Black Onyx, Gold Platinum, White Pearl ja Pink Gold.

Galaxy S7 -faktat

MITAT (K x L x S) 150,9 x 72,6 x 7,7 mm (S7 edge), 142,4 x 69,6 x 7,9 mm (S7)
PAINO 157 g (S7 edge), 152 g (S7)
NÄYTTÖ 5.5″ QHD sAMOLED (2560 x 1440) (S7 edge), 5.1” QHD sAMOLED (2560 x 1440) (S7)
PROSESSORI Octa-core 2.3GHz + 1.6GHz (4.0 GB RAM)
MUISTI 32 GB + microSD (256 GB asti)
VERKKO 4G (450/50 Mbps)
KAMERA Etukamera: 5 MP (F 1.7), Pääkamera: 12 MP (Dual Pixel/OIS/F 1.7) OS Android 6.0
LIITÄNNÄT  USB 2.0, NFC, BT 4.2, GPS + Glonass + Beidou WI-FI 802.11 a/b/g/n/ac (2.4 + 5 GHz)
AKKU 3 600 mAh (S7 edge), 3 000 mAh (S7)
MUUTA IP68 / lasi ja metalli

Aiheesta enemmän kiinnostuneille kanadalaisen IT-verkkomedian tekemä arvio puhelimesta: http://www.itbusiness.ca/news/top-business-smartphones-for-2016-samsung-galaxy-s7-edge/71414

Mikäli haluat tilata yrityksesi käyttöön Samsung Galaxy S7 puhelimia, klikkaa Chilitin verkkokauppaan. Meiltä on tällä hetkellä saatavilla musta-, kulta- ja pinkki-kulta-väriset S7- ja S7 edge-älypuhelimet.

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!