eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Chilitin oma IT-infra toimii esimerkkinä Chilit PIPPURI -pilven eduista

Chilitin oma IT-infra toimii esimerkkinä Chilit PIPPURI -pilven eduista

Chilitin asiakaslupaukset ovat ”Osaa, Ehtii, Uskaltaa”. Nyt olemme toteuttaneet nuo kaikki kolme teesiämme omien järjestelmiemme kanssa.

Ensimmäisessä vaiheessa siirsimme omat tuotantojärjestelmämme omaan Chilit PIPPURI –pilveen.
”Tuotantojärjestelmiemme siirtäminen tehtiin heti, kun se oli käytännössä mahdollista. Näin saavutimme välittömästi useiden kymmenien prosenttien säästöt kuukaudessa”, kertoo Chilitin toimitusjohtaja Timo Lipiäinen.

Chilitillä on käytössään myös mittavat testaus-, kehitys- ja koulutusympäristöt. Pysyäksemme kehityksen kärjessä, testaamme uusimmat teknologiat ja Chilit-ratkaisut käytännössä. Näin varmistamme parhaan mahdollisen laadun, emmekä harjoittele asiakasympäristöissä. Kehitysympäristöjen vaatimukset voivat nousta hyvinkin suuriksi, mutta ovat usein tilapäisiä.

”Pystyäksemme testaamaan järjestelmien toiminallisuudet, haluamme suorittaa testit oikeassa laajuudessa. Käytännössä se tarkoittaa, että testejä varten pääsemme perustamaan asiakasinfraa vastaavan kokonaisuuden. Ajan kuluessa konesaliimme kertyi yllättävän paljon erilaisia järjestelmiä ja huomasimme ajautuneemme samaan tilanteeseen kuin monet asiakkaamme. Tämä on erinomainen esimerkki, kuinka järjestelmien laajeneminen tapahtuu ikään kuin vahingossa, vaikka kaikki tietävät pilviarkkitehtuurin hyödyt”, toteaa Chilitin palvelutuotannosta vastaava Jari Perämäki.

Lavallinen konesalitavaraa ihmetytti Chilitin toimistolla yhden työpäivän ajan. Moni muisteli vanhojen laitteiden ominaisuuksia ja niihin liittyviä asiakastarinoita.
Moni laite olikin tullut testikäyttöömme ylijäämänä asiakkaiden konesaleista.

Lopputuloksena on joustavampi, kustannustehokkaampi ja käytettävämpi tuotanto- ja kehitysympäristö. Chilitin järjestelmiin tuotetaan samaa Chilit PIPPURI –palvelua, mitä tuotamme asiakkaillemme.

”Pystymme luomaan hyvin ketterästi erilaisia kehitysalustoja ja myös ajamaan ne testin jälkeen alas. Tämä näkyy asiakkaillemme niin, että puhumme uusien teknologioidenkin kohdalla kokemuksesta, pelkkien kalvojen sijaan”, kertoo Chilit PIKANTTI –liiketoiminnasta vastaava Risto Majoinen.

PIPPURIA myös omaan keittoon!

 

Vanha malli

Komea lavallinen ja pala Suomen konesalihistoriaa ilahdutti Chilitin henkilökuntaa päivän ajan.

Sorry, comments are closed for this post.

Chilit tuottaa IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Chilit Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan Puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilit.fi


Support

support@chilit.fi


Laskutus

laskutus@chilit.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Asiakkaalle

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada kerran kuukaudessa kootusti tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!