Chilit yrityksenä

Rekrytointi

Chilit työnantajana

Me Chilitillä tuotamme IT-palveluita, joita kukaan muu ei osaa, ehdi tai uskalla tuottaa. Chilit Oy on syntynyt rakkaudesta IT-alaan ja asiakaspalveluun. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki IT-palvelut ja -ratkaisut käyttäjän taskusta pilveen. Meillä on yhteensä 60 asiansa osaavaa tekijää Helsingissä ja Turussa. Chilitin taustalla on kotimainen sijoitusyhtiö Sentica Partners (56 %) yhdessä yhtiön avainhenkilöiden (44 %) kanssa.

Kannustamme henkilöstöämme kehittämään itseään ja osaamistaan, sillä menestyksemme perustana on henkilöstömme kyky tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa monipuolisen IT-alan erikoisosaamisen sekä pitkälle jalostettujen prosessiemme avulla.

Työntekijämme voivat kasvaa ja kehittyä työssään sekä vaikuttaa omaan tulevaisuuteensa. Kannustamme osaamisen kehittämiseen tarjoamalla mahdollisuuksia koulutuksiin sekä tehtäväkiertoon. Chilitissä viihtyy monipuolisia IT-alan ammattilaisia ja arvostamme henkilöstömme erilaisia koulutus- ja työtaustoja.

Tutustu osaamiseemme ja palveluihimme.

Rekrytointi

Rekrytointimme perustana on arvomme: osaamme, ehdimme, uskallamme. Kaikkien chilitläisten on sisäistettävä, mitä nämä tarkoittavat juuri heidän työssään, jotta asiakas saa yrityksestämme sen hyödyn, minkä olemme asiakaslupauksessa heille luvanneet.

chilit_ikoni_osaachilit_ikoni_ehtiichilit_ikoni_uskaltaa

Asiakkaidemme parissa työskentelevät asiansa osaavat, taitavat ja motivoituneet tekijät. Yrityksen esimiesten tehtävänä on mahdollistaa työntekijöille työn tekeminen tehokkaasti, ajan mukaisesti ja jatkuvaan osaamisen kehittämiseen innostaen.

Haluamme rekrytoida henkilöitä, jotka pyrkivät elinikäiseen oppimiseen, innovoimiseen ja ovat motivoituneet ratkaisemaan asiakkaan haasteet – oma-aloitteisesti. Jokainen voi omalla työpanoksellaan auttaa asiakkaitamme menestymään ja sen kautta myös Chilitiä menestymään. Palkitsemme hyvistä saavutuksista, ainutlaatuisista asiakaspalveluratkaisuista ja arvojemme mukaisen yhteistyön edistämisestä yrityksen sisällä sekä oman osaamisen aktiivisesta kehittämisestä.

Julkaisemme työpaikkailmoituksemme ajankohtaista osion uutisissa sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Mikäli meillä ei ole avoinna sinulle sopivaa työtehtävää, laita hakemuksesi osoitteeseen: rekry@chilit.fi.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille avoin hakemuksesi ja katsotaan, oletko sinä seuraava chilitläinen!

Jätä yhteydenottopyyntö

* Pakollinen kenttä
Please leave this field empty.

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki

Jätä yhteydenottopyyntö

* Pakollinen kenttä
Please leave this field empty.

Postiosoitteet

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Fiskarsinkatu 6, FI-20750 Turku

Sosiaalinen media

 

 

 

Asiakkaille

Lataa etätuki

Chilit navigaatio